Sommar

 

Lär känna mig mer

Kan verkligen inte måla naglarna, de blir inte bra

Jag vill hemskt gärna åka till LA / nån annan stans i USA
 
Om jag fick träffa justin skulle jag vara den lyckligaste i hela världen
 
Av någon anledning så är jag alltid inne på facebook när datorn är på, kollar inte ens de, de ba måste vara uppe, annars känns de konstigt.
 
Weheartit är typ världens bästa sida enligt mig

Jag läser typ aldrig dom här jätte stora bloggarna som kenza t.ex, bara typ några få gåner i månaden.
 
I sommar måste jag bli brun, just nu bländas jag av mina ben ungefär
 
Jag är sämst på att göra såna här inlägg, vet inte vad jag ska skriva om mig
 
Om 122 dagar åker jag, mamma och sis till turkiet, de kommer bli så skönt
 
Hatar verkligen vädret här i sverige, sämst
 
Jag är as rädd för åska och de åskar just nu 
 
 
 

Vet inte vilken dag de är idag

I förrgår drog vi ju till ikea. Köpte lite saker till mitt rum, en byrå, nytt skrivbord och lite så. Kan lägga upp bilder på rummet sen. Skulle även ha köpt en gardreob men den var för lång och gick inte in i bilen, hahaha. 
Igår så skruvade jag och mamma upp sakerna jag köpt och så ställde jag i årdning allt i mitt rum. Sedan så var jag och tilde ute och åkte longboard. Och senare på kvällen var julia också med och vi åkte longboard då också. 
xoxo
 

Mot Valbo och Ikea

Åker till Valbo för att gå på Ikea och förmodligen inhandla lite möbler till mitt rum, yeay,

Torrt och slitet hår, I hate

Chokladbollar

Lite nyttigare chokladbollar, stevia istället för socker och fiber havregryn.

Tre Konstiga

Barbara Palvin

Victoria´s secret modellen Barbara Palvin. Så sjukt snygg!! 
 

I väntan på bussen

Jag och Tilde ska åka till kupolen och shoppa, nu igen, haha.

Vi ba glider vi

Kusinerna

Hej. Har precis varit på kalas hos kusinerna. Deras mamma fyllde 40. De var mysigt. Men nu är vi på väg hem och jag ska till Tilde och så sover jag där.
Har sjukt ont i svanskotan, precis när vi skulle åka där ifrån ramlade jag. Vi hade setat ute på verandan och skulle gå in och de var blött så jag hoppade lite för att inte kliva i de blöta men de var de blött där jag landade också så jag for ner i golvet med världens smäll, hahahaha, gör väldigt ont.
xoxo

Lovely Bags

 

Longboard

Mamma skulle ut och gå så jag följde med och åkte på longboarden, himla kul. Snart ska vi typ åka till leksand och göra lite saker och sen åker vi till borlänge för att mina kusiners mamma fyller år så vi ska gratta henne. Ha de bra, puss 

Midsommar

Heej. Åkte till pappa i torsdags och tog ej med mig datorn vilket är anledningen till att jag inte har bloggat på hela helgen. I Torsdags tog jag och lelle bussen ner till borlänge. Den dagen hände de inte mycket. På fredagen va de ju midsommar och den tillbringade jag hemma hos beccis bror. De var mys. Åkte även till gammel gården i borlänge och kollade på majstångsresning. Igår hände de inte häller speciellt mycket, var mest hemma i lägenheten och chillade. Idag så har jag varit på kupolen med julia och sara. De var mysigt. Köpte en longboard, 300 kr på staium, haha. Kände liksom att de var ett vädligt bra pris, den får väl duga för mig att åka runt på. Sen när jag kom hem, till insjön igen så åkte jag med mamma, lelle, mormor, moster och hennes famil, andra moster och hennes familj och conny och lisa till leksand och fikade, de var också mys. Nu ska jag gå och kolla på film. puss. 
 
 

Dagen

Mådde bättre idag. Inge feber och inte lika förkyld, sköönt. På dagem var jag hemma och chillade. Möblerade om lite i mitt rum och fixade lite. Sen när mamma slutat så åkte vi först och handlade och sedan ner till kusinerna. Vi käkade där och sedan badade vi i deras alldeles nya jacuzzi. Dock kunde jag inte bada på grund av att jag fortfarande är lite förkyld, men satt med benen i ett tag iaf. Sen så gick jag ner i felles stuga och va med felle, jessy, minna och Jesper. Chill. Men nu ska jag ta och sova, imorgon ska vi till sommarland med klassen. xoxo
 

Hur dagen kommer spenderas

Lägger mig med feber och förkylning

Helgen

I fredags fick vi sommarlov, så skönt!! Va först i insjön på min avslutning, vi var i kyrkan som alltid. Sa hejdå till min klass som splitras till hösten. Sen åkte jag och mamma mot borlänge. Vi gick till marielles skola och stog där ett tag och kollade på alla som tagit studenten osv. Sedan åkte vi till våran kompis amandas student. Vi såg när hon sprang ut osv. Sedan va de bara att åka vidare till valbo och träffa kusinen som också tagit studenten. När vi kom hem från valbo skyndade jag mig att byta om och sedan skjutsade mamma ner mig till pizzerian där tilde, julia och linnea va. Vi käkade och gick sedan hem till tilde och chillade. Bra dag.
I Lördags på dagen åkte jag, mamma och lelle till leksand, chillade lite. Köpte glass och satt i solen och käkade, gott. Sedan åkte vi till tunsta och kollade på majstångsresningen. Sedan gick jag till tilde och vi chillade. På kvällen så var jag med julia, tilde och louise. Vi var ute och körde på lollos longboard, fy satan vad kul de är. Ska förmodligen beställa en egen idag, de är galet kul. Sov också hos tilde. 
Igår var jag med tilde och julia hela dagen. bestämde att vi skulle sova där inatt igen. Men mamma fick komma och hämta mig halv 1 på natten för att jag var typ as förkyld. Vilket jag är nu också, de är så drygt. 
Ska typ chilla nu, puss. 
 
 
 

Sommarlov

//ska sova nu men hör av mig imorgon//
 

Sista dagen i skolan

Hello. Idag var de ju sista dagen i skolan, sista dagen på insjöns skola och med bästa klassen. Lite tråkigt men de kommer ändå bli jätte kul med nya klassen i höst. Först kom våran lärare som vi hade i trean och fyran (som bott i afrika i två år nu) och hällsade på oss och visade lite bilder från afrika osv. Sen kollade vi på film, de var den konstigaste filmen jag någonsin sett, hette typ maskens återkomst, sämst. Sen så gick vi ner till kyrkan och övade låtarna och hur vi ska stå inför imorgon på skolavslutningen. Sen så åt vi lunch och efter de så fick vi kladdkaka av våra lärare, himla gott. Sen slutade vi och då gick jag, ella, julia, syster och vendela ut och kollade på niornas utspark, alltid lika roligt att kolla på. Vädret var dock sämst, spöregn hela tiden. Så när jag kom hem var jag blöt, utifrån och in. Hoppade direkt in i duschen typ, var så nerfrusen och blöt. Nu sitter jag i soffan och har as ont i huvudet och typ chillar. Är himla taggad för att få sommarlov imorgon, så sköönt. 
pussar

Frågan är ju hur té egentligen stavas?

Inget går bra idag

Hej. Åkte aldrig till leksand igår utan åkte till tällberg och kollade på dom som skulle på studentbal. De var rätt kul att se, alla var så fina i klänningarna osv. Sedan köpte vi thaimat och satte oss på hotell gården och käkade, mys. Vi vann brännbollen mot lärarna idag, haha. Efter skolan så gick jag och ella hem till mig, kollade på PLL, första avsnittet av säsong fyra, asså de är sååå bra. Sen så cyklade jag, ella och elin till västanor för att bada. När jag doppade mig så började jag blöda jätte mycket näsblod, man ba men ja va kul. 
I måndags så råkade jag spilla choklad på mina nya vita jeans som jag använt 3 gånger. Och när jag kom hem idag sa mamma att den där fläcken inte gick bort i tvätten, är såååå sur. Och sen så skulle jag äta rester för mamma jobbar sent men de fanns inte så mycket osv, så nu är jag fortfarande jävligt hungrig. Måste gå och ta något mer att äta. Puss

Cup song

WebCam

Bjuder på lite fiiiinfina webcam bilder
 

Heej. Va i skolan idag, hade de chill, idrott, kort lektion, håltimme, lunch, lektion då vi städade i klassrummet och sedan musik, skönt när man märker att de inte finns mer skoluppgifter att göra. Imorgon så ska vi först bara förtsätta städas i klassrummet, spanska, bild, lunch och en kort lektion och sen blir de brännboll 6:an mot lärarna, får se hur de går. Och sen så på torsdagen ska vi bara göra något kul fram till lunch då vi slutar direkt efter lunchen för att få kolla på niornas utspark om man vill de och sen på fredagen får vi ju sommarlov, snacka om skön vecka. Men snart ska nog jag, mamma och förmodligen syster åka till leksand, ska försöka hitta en byrå åt mig. Hoppas vi hittar en. 
xoxo

Sista måndagen i skolan

Hej. Var först i skolan, hade en rätt så chill dag. Träffade Vendela, som varit utbytestudent i usa i nästan ett år så de var ungefär ett år sedan jag träffade henne, hon va typ i skola för att göra något. Sen gick jag hem, chillade, gick till hjultorget, käkade glass med syster, gick till tildes bror för hon va där och var katt vakt för hennes bror är bort rest och där var även julia, sen gick vi till tunsta, jag hämtade min cykel som var hos tilde och sen cyklade vi till hjultorget där vi inte gjorde något typ och sen efter de så cyklade jag hem. Har bara ätit och chillat sen jag kom hem. Händer inget resten av dagen, blir bara att slappa. Ha de bra. Puss 
 

Wishes - del 1

Black & White

Summer

Bästa vän

Några från idag

Igår

Hej. Igår så åkte jag, syster, mamma och mormor till leksand och gropen, vi var där ett tag, kollade på folk som uppträdde osv. Sen åkte vi och åt på ett ställe som jag helt glömt bort vad de heter just för tillfället, haha. Sen så åkte vi typ runt lite i insjön / leksand. Sen på kvällen skjutsade vi syster, linnea och ida (sis friends) ut till Vendelas sommar stuga där de skulle hållas överraskningsfest för vendela som kom hem från USA i förrgår efter att ha varit där som utbytes student i närmare ett år. Hade hoppats på att vendela redan skulle vara där så jag fick träffa henne en snabbis men sen så fick jag veta att hon inte skulle komma till stugan förrens en halvtimme senare, lite tråkigt men jag lär väl träffa henne en annan dag. När vi hade skjutsat dom så åkte jag och mamma ner till kusinerna (som inte är hemma) men mormor är där så vi satt ute på altanen och doppade jordgubbar i chocklad, åhh så gott. Sen så åkte jag och mamma hem och jag la mig typ på en gång för jag var jätte trött, haha. 
Idag vet jag inte vad som händer, jag kanske ska följa med julia och tilde till kupolen, men jag vet inte. Vi får se vad som händer helt enkelt. Puss

7B

Hej. Var ju som sagt i leksand idag på den skolan vi ska börja på i höst osv. Blev vädigt nöjd över klassen jag ska gå i. Från min gamla klass av tjejerna så ska jag gå med julia, ella och linnea och de känns väldigt bra eftersom de är dom jag är med i skolan. Och så ska jag gå med sara, sara och ida som går på åkerö nu, dom är jätte snälla, så de känns som en väldigt bra klass, synd bara att inte kajsa, petro och hanna kom i våran klass. De känns så skönt att inte behöva känna sig orolig på sommarlovet över klasserna, så skönt att veta att man hamnade i en bra klass. 
Pusssss

Mot Leksand

Hej. Sitter nu på bussen mot Leksand. Vi ska dit till skolan vi ska börja på i höst, få veta våra nya klasser och även träffa dom. Är väldigt nervös, hehe. Hoppas de blir bra.
Puss

Todays

School

Boda Borg

Haft en sjukt grym helg med klassen i karlskoga. Vi befann oss på boda borg.
Kl 08.00 på lördag morgonen lämnade vi injsön och åkte mot karlsokga. Efter några timmars bilresa var vi äntligen framme. Vi gick till våra lägenheter, tjejerna delade på musik rummet och killarna på spel rummet. I rummet där jag sov bodde jag, julia, linnea, ella och tilde, vi bodde i "Abba" rummet. Vi alla satte på oss träningskläderna och sedan gick vi till resturangen och åt lunch. Efter de va de dags för alla celler. De va ett helt lägenhets hus fyllda med massa celler, mer än 100, minst. Vi var indelade i tre grupper och i min var de jag, julia, amanda, john och jonas. Ska jag vara ärlig så var jag rädd för dom flesta cellerna för de var liksom trånga tunnlar sov var jätte mörka, lite cellskräck så där. Men de fanns också många som var väldigt roliga och jag har inte rädd för spökhuset, haha. Den var bara rolig tycker jag. Alla säger typ att den är jätte läskig, haha. Men vid typ halv 6 så gick vi och åt middag i resturangen igen och när man var klar med de fick man fortsätta med cellerna till kl 9, men jag och linnea orkade inge mer när klockan hade slått över åtta så vi var dom första som gav upp och gick tillbaka till lägenheten. Jag duschade för man kände sig så ofräch och svettig. Jag och linnea gick ut på våran balkong och började prata med nå andra från anndra klasser som var ute på deras balkonger. När alla tjejer från klassen hade kommit tillbaka så gick vi ut på bakgården och träffade den klassen som bodde över oss, dom var jätte snälla. 
På söndagen så gick vi upp halv sju, fixade oss, åt frukost, packade och städade. När allt var klart så hoppade m´vi in i dom tre minibussar som vi hade och åkte ut till skogen där vi skulle på "Wild Kids Äventyr". Vi blev indelade i två lag, dom röda och dom gula. Jag hamnade i de röda laget med julia, linnea, tilde, lucas, alexander och jonas. Tävlingarna gick tyvärr inte så bra för oss, vi vann två, haha. De var att sitta i 90 grader och hålla en vatten ballong på ca 2,5 kg ovanför en spik. Jag var faktiskt med på den där ballong tävlingen och kom 3 av 6. De var tre från varje lag som stog. I slutet stog de mellan mig, lucas och david. David som var från de andra laget var jätte nära på att smälla ballongen, vilket jag hoppades på så jag kunde bli vinnare, men när de hade gått 17 minuter så gav jag upp och hade typ ingen kraft kvar i armarna. Dom gjorde ont som f**. Sedan åt vi mat och fortsatte med tävlingen. Under alla tävlingarna hade man samlat "wild kids mynt" som avgjorde vem som vann, den som hade mest vann så klart. Vi hae 3 mynt medans de gula laget hade 22, så de blev förlust för oss, hahaha. Men jag de spelade ingen roll för mig om vi vann eller inte, huvudsaken var att vi hade kul. När allt var slut så gick vi tillbaka till bussarna och åkte hem. 
För alla som ska på klassresa men inte vet vart, jag tipsar verkligen om boda borg, de va verkligen jätte kul. Ni kan besöka deras hemsida häär
 
Haha de blev lite långt, men ändå

Foldman

Haha, vi kör typ foldman i bilen. Ni vet de här när typ en målar huvudet, en benen osv. Hahah blir så fint, Hahahahaha
Men vi är typ framme om typ sju min eller så

In the buss

Mot Boda Borg

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu