All I want for christmas is Justin!!

 
Kom och tänka på att om jag inte har biljetter till Justins konsert när han kommer hit vet jag inte på riktigt vad jag gör. Skulle betyda sjukt myckat att gå på hans konsert. Allt jag vill ha i julklapp är en biljett. Att få se och höra en underbar kille som han. Jag skulle gråta. Bara av att höra hans röst live. Att veta att jag faktsikt står i samma rum som han, andas samma luft som han gör. Att veta att den killen som nästan alla drömmer om att få träffa står några hundra meter från mig och gör det som han är bäst på. Sjunga och få hela publiken sjunga med. Göra alla glada. 
Jag blir alltid glad när jag hör en Justin Bieber låt. Mina spellistor består mest av Justin Bieber låtar. Är man på dåligt humör kan man alltid lyssna på han, det blir bra då, sätt på tex be alright. 
Jag kommer ihåg när jag såg på never say never första gången, efter det var jag helt kär i honom. Det blir jag varje gång som jag kollar på den. Om jag fick tag på en biljett skulle jag bli typ världens lyckligaste!! Skulle ställa mig upp och skrika rakt ut ungefär. Och på konserten, jag skulle sjunga med i varje låt och sammtidigt stå och gråta. 
När jag inte hade fått biljetter så satt jag och grät. Jag tänkte på hur kul och bra alla på konserten kommer ha, hur roligt som hällst. Själv skulle jag sitta hemma och gråta och tänka att just nu står han ungefär 30 mil (en gissning) från mig och sjunger för hans underbara fans. En ännu större dröm är ju att träffa han, tänk att ta en bild med han. Det skulle vara min bakrundsbild på datorn, mobilen och på allt man kan ha en bakrundsbild på, header på min blogg, profil bild överallt ungefär. Mamma och pappa, allt jag vill ha är en biljett, jag skulle bli hur superduper glad om ni fick tag på en (på något konstigt sätt). - R
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu