Hej från Turkiet

Lite bilder från igår och idag

Hejsan. Just nu befinner jag mig i hotell sängen. Käkar så kallat middag, som består av äpple, chocklad, chips och haribo björnar. Maten här är ingen hit direkt. Speciellt inte middags buffén som vi åt igår, haha. 
Igår så drog vi som sagt till Turkiet. Vårat tåg gick 7 hemifrån. Vi kom fram till Arlanda ca. 5 timmar innan flyget gick, lite onödigt men ändå. Sen när flyget väl skulle gå så blev de strömavbrott på Arlanda så dom kunde inte tanka flyget. Så de blev ca. 50 minuter sent. Kan säga att dom timmarna vi satt på planet var dom längsta fyra timmarna i mitt liv. Asså shit vad tråkigt de var och jag kunde inte slappna av direkt heller, var ganska rädd måste jag säga. Vi blev uppmötta av våra guider på flygplats och blev indelade i 5 bussar. Sedan åkte vi till hotellet, fick våra rum och sedan gick vi och åt i restaurangen, åt dock inte så mycket då de var mycket konstig mat. Resten av kvällen var vi bara på hotellrummet. 
Imorse åt vi frukost och sedan träffades alla från våran buss för att vi skulle ha ett välkomstmöte typ. När de väl var klart så åkte vi till ett vattenfall, efter de åt vi lunch, sedan åkte vi och kollade på Turkiets största strand, blev sjukt sugen på att bada, Åhh. Tillsist fick vi en och en halvtimme fria i stan. Så vi gick och kollade i massa butiker. Ni får se vad jag köpte sen när jag har kommit hem. 

Känner att detta blev ett ganska långt inlägg, haha. Kommer inte uppdatera så mycket nu när jag är här. Men vi hörs en annan dag. R

Fur

 

Sunday

 
Hejsan.
Börjar med att säga 'Äntligen är internet tillbaka'. Vårat internet här hemma har inte fungerat på två dagar, men äntligen funkar de igen.
I helgen har min bonus moster Veronica varit här. Träffar henne typ max en gång pär år så de va kul. Men hon har ganska precis åkt hem. Idag är planerna att vi ska åka till borlänge. Marielle måste packa och hon har sakerna hos pappa så då passar vi på att åka in på ikea som öppnade i fredags också.
Mår dock inte så där jätte bra, är förkyld osv men jaja. Hoppas verkligen att jag blir frisk tills på tisdag då vi åker till turkiet.
Ha en bra söndag. R
 

Den fina hösten är borta

Nu är den fina hösten borta. Alla löv har ramlat ner på marken och de är trist och fult.
 
Hemma från skolan idag igen. Typiskt, men nu så är de höstlov. Fick ett sms att glasögon bågen hade kommit så antar att vi ska åka dit och prova den sen idag och så ska dom skicka in och fixa glaset. Längtar till jag får dom för jag får så himla ont i huvudet när jag anstränger ögonen.
Det är bara fyra dagar kvar nu, asså längtar så sjukt mycket. Har setet och kollat in hotellen vi ska bo på också och jag längtar bara mer och mer när jag ser de. Hotellen var väldigt fina och de såg otroligt mysigt ut. 
Hoppas ni alla får ett jätte bra höst lov!! R

Kärlek till denna mat

 
 

6 days left

Mycket fin och seriös bild, hahaha
 
Hejsan alla. Sitter och väntar på mamma, dock kommer hon inte förens om två timmar, hahaha. Tog ledigt på förmiddagen idag för att jag ska till sjukgymnasten. Och sen efter de skjutsar mamma upp mig till skolan.
6 dagar kvar sen sticker vi till turkiet, åhh ska bli skönt att få åka bort ett tag, så trött på dalarna just nu måste jag säga.Har dock ångest över att jag inte har så mycket pengar, fan.Men de löser sig.
Ha en fin onsdag! R

Kommer bli en glasögon orm

Hejhej.
Idag blev jag hemma från skolan med huvudvärk, alltså orkar verkligen inte.
Efter att mamma slutat så åkte vi till optikern för vi hade bokat tid för mig att kolla synen. Och du visade ju de sig att jag har ett synfel och behöver glasögon. Och nej jag vill helst inte ha glasögon, men vill så gärna inte ha ont i huvudet mer. Så så får de bli, ett par glasögon alltså. Har typ redan bestämmt vilka jag ska ha. Ett par mörk gråa ray-ban. Dock hade dom inte den storleken jag ska ha hemma så dom har beställt och ska väl dit om några dagar och prova dom, sen ska dom skicka in för att fixa med glasen så de kommer väl ta ett tag, men skönt att veta vad de beror på, märkte verkligen skillnad med om jag lästa utan eller med glasögon. Fick sånt tryck utan glasögonen.
Hoppas verkligen att detta blir bra nu!!
Puss. R
 
 Typ dom hära är de, eller jag vet inte om dom var lite ljusare kanske

Glossybox

Letar du efter mascara, nagellack eller foundation som passar dig? Med GLOSSYBOX kan du prova det bästa inom make up, men även spännande nyheter och välkända klassiker inom kroppsvård, parfym och annat.

GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad. Tjänsten riktar sig primärt till kvinnor mellan 18-45 år och går att beställa månadsvis eller som en prenumeration som sträcker sig över 3-12 månader. GLOSSYBOX har redan hunnit samarbeta med över 100 skönhetsvarumärken, till exempel Yves Saint Laurent, Victor & Rolf, Matrix, Chloé och Dermalogica.

Om du är intresserad av kosmetika och vill prova bäst smink online är GLOSSYBOX det smidigaste och mest spännande sättet – du håller dig enkelt uppdaterad på de senaste sminktrenderna, får nya sminktips och lyxiga tester från välkända tillverkare varje månad, utan att behöva prova i affären.

Låt dig inspireras av ett urval av minst 5 produkter varje månad, antingen i travel-size eller full storlek, eller ge bort GLOSSYBOX i present.
 
Här hittar du glossybox! 
 

//Sponsrat inlägg//

Redan ett halvår sen, helt sinnes

 
Hejsan.
Idag åkte vi först till kupolen för att köpa en vinter jacka till mig. Vi var där i går och letade men köpte inte den då men köpte den nu. Sen när vi kom hem så kom mamma för att hon skulle hämta mig. Men då så åkte vi till Linus grav. Idag är det ett helt halvår sedan fina Linus gick bort. Har fortfarande inte fattat att de har hänt, men saknade är stor!!
Vi svängde även förbi hans familj.
Sen så åkte jag och mamma in på dom nya affärerna vid ikea, är ju nästan som en helt ny stad där, haha.
Vi svängde också in på kupolen, dom sista minuterna innan dom stängde, haha. Men fick med mig en stickad tröja från H&M iaf. Sen så tog vi en middag på subway och direkt efter åkte vi hem. Nu väntar duschen och sedan solsidan.
Puss R
 
 Finaste graven har du!! Saknade lilla Linus ♥
 
 

Följ mig - We Heart It

Tycker att ni kan ta och följa mig på we heart it, älskar den sidan, typ världens bästa!!
 
Här.
 
 

Cravings

 

Friday

Årets första snö
Hej.
Stannad hemma från skolan idag eftersom jag har väldigt ont i huvudet, asså man undrar ju hur länge detta ska hålla på egentligen. 
Åkte iaf hem till pappa då syster är ledig idag så då var de ju roligare att vara hemma med henne än att vara ensam hemma hos mamma. Jag och Linnea Face Timeade för en stund sen, hon är i skolan och hade väl inte så mycket att göra på lunch rasten.
Sitter bara och tar de lungt nu.
Ha en fin fin dag, puss och kram. R

Dear Santa 2

1. Kabel stickad tröja från GANT
2. Dator fodral från Marc by marc jacobs
3. Victoria´s secret necesär, läppglans och ljus rosa läppstift
4. Rosa sport bh från nike
5. Hollister mjukis byxor och mjukis shorts
6. Nike tränings linne
7. Big eyes mascara från maybelline
 

Tack, T & J

 
I fredags hade jag en lite tjejmiddag för Tilde och Julia då jag fyllde år för ca månad sedan. Tanken var att Linnea också skulle komma men så hände de lite saker så hon kunde inte komma. Men detta var iaf de jag fick av dom, älskar allt, tack!! R

Snapchat - rosenrbecca

Hejsan.
Måndag idag och de känns som att dagen gick väldigt fort. Hade typ bara tråkiga ämen + huvudvärk men de gick ju ganska bra ändå. Nu sitter jag och lyssnar på same love, asså hur bra? Åhh vill se den live i golben igen, de var sååå bra. Glömde mina läxor i skolan också, duktigt.
Men nu så ska jag gå och laga mat åt mig själv, puss. R
 

Söndags mys

Hejsan. Runt 12 kom våra kompisar, Helena med familj vi fikade lite osv. 
Sen eftet att dom hade åkt så åkte vi till åhl-kilen där morfar har massa stugor typ och håller på att bygga ett stort och fint hus, fan vad jag vill bo där, jätte mysigt ju. Sen så åkte vi till affären och handlade lite och sen så åkte vi bara hem.
Sitter nu och tar de lungt, vaknade upp med huvudvärk i morse och den sitter fortfarande i, orkar inteeee. 
Imorgon är de måndag och skola igen. 
Ha en fin söndag - R

Dear Santa

1. Kamera. Detta är ett stort måste innan året är slut.
2. Juicy Couture mjukis dress. 
3. Nike air max, så jävla snygga!!
4. Lexington inredning, så snyggt.
5. Marc by marc jacobs skal.
6. Homiés mössa, ur snygg.
7. Victoria´s secret produkter, man kan inte ha för många.
8. Victoria´s secret underkläder. 
9. Pälsväst, love it. 

Vi säger att detta är toppen av Empire state building.

 
Hej allisammans.
Idag så åkte jag, mamma och syrran runt i typ hela leksands komun och tog massa kort osv. Sån härlig dag, vi var ute i ca 6 timmar, ganska så mysigt alltså. Ni ser ju liksom bild bomben nedanför, hur fin är inte dalarna egentligen? 
Vi åt knäckebröds pizza till middag, de var faktiskt väldigt gott. Och så har vi precis kollat klart på AFV hahaha så roligt.
Ha en trevlig kväll, puss - R
 

Dalarna är ju bra vackert

 

LV bag

 

Skulle ej tacka nej

 

Vardagen rullar på

 
 
Hej alla söta.
Dom senaste dagarna har sett ganska lika ut, skola, huvudvärk och plugg typ. 
Efter skolan idag så följde jag med tilde hem och vi gjorde inte så mycket, chillade mest. Men nu är jag hemma och ska väl snart äta och sedan vet jag inte vad jag ska göra, typ bara ta de lungt och kolla på tv eller något sådant.
Förresten, har ni hört Justins nya låt heartbreaker, den är så sjukt bra, love it. 
Hoppas ni får en bra kväll, puss - R

Orkar verkligen inte med detta längre

I ca ett år nu så har jag haft huvudvärk nästan varje dag. Dag in och dag ut. Vilket har gjort så att min närvaro i skolan inte är sådär super bra. Minst en dag i veckan stannade jag hemma från skolan i sexan för att jag hade så ont i huvudet. Mina kompisar blev inte förvånade att jag inte kom till skolan, dom blev förvånade om jag kom till skolan. Bokstavligen. Jag hoppades verkligen att de skulle bli bättre nu i sjuan, men de har de inte blivit. Lite kaske, men inte tillräckligt. Jag försöker verkligen hänga med i lektionerna men de går inte, de dom säger kommer inte in, jag fattar nästan inget. De är som en stor mur som dom där orden ska ta sig förbi för att komma in till hjärnan, men de går bara inte. De är väldigt svårt att förklara men hoppas ni fattar lite iaf. Anldeningen till att jag har så ont i huvudet är för att jag är så himla spänd i min nacke, vi har varit till en sjukgymnast som har gett mig övningar som jag måste göra varje dag. Jag gjorde dom varje dag i början men sen blev de liksom så att jag glömde bort dom. Men nu, ända sedan skolan började har jag börjat göra dom igen, men de blir ju ingen skillnad. De är så sjukt jobbigt, man vill liksom bara lägga sig och sova, sova så de försvinner någon gång. Samtidigt måste man tänka på skolan, man måste plugga och allt så man inte får F i alla ämnen, men de är så sjukt jobbigt. 
Jag vet att de inte är något i jämnförelse med t.ex Canser men de är fortfarande något som är så sjukt jobbigt, något så litet men som blir så stort. 
 
Förlåt om detta blev värsta gnälliga inlägget, men men. - R

New in - Marknad

 
 
Var på rättviks marknad idag med Sara. Köpte ett par convesre och ett par ray-ban. Ray-ban är dock inte äckta då dom kostade 130 :- men jaja liksom. Puss - R

Macklemore & Ryan Lewis 2

Nu blev de väldigt konstig ordning på både första och andra videon, men palla bry sig

New in - UGG Australia

 
Äntligen har dom kommit!! 

Macklemore & Ryan Lewis

Jävla nice konsert, slår dock inte Justin!! Haha. Valde vara att ta med några låtar i videon ;)

Mot Stockholm och Macklemore

Tjenare. 
Sitter i bilen med pappa, syster och Elin. På väg mot Stockholm, yey. Vi ska ju kolla på Macklemore & ryan Lewis, grymt som fan. 
Ha en grym kväll - R

Thursday & training

 
 
Hejsan alla. 
Skolan gick bra, dock suger de när man får åka buss själv för alla kompisar skulle stanna i skolan och göra lite saker, så de kommer väl bli så att jag får åka hem själv på torsdagar, menmen. Mamma skickade ett sms och skrev att mina Ugg hade kommit men de var något konstigt så man inte kunde hämta ut dom förens imorgon, jag som ville ha dom i stockholm.
Japp jag tror till huvudstaden imorgon, ska som sagt se macklemore med syster och elin, såå taggad. Sen så sover vi på hotell under natten och sen ska jag försöka tvinga med mig pappa till täby centrum. Vill shoppa lite och träffa bella. 
Hur som helst så ska jag, mamma och lelle åka till borlänge och träna snart. De är en som mamma känners flickvän som håller i något dans test som vi nu ska prova på.
Ha de så bra så länge, puss - R

1 Oktober

Hösten är här nu
 
Hejsan allihopa. Kämpade mig egenom skolan trots min huvudvärk idag. Sen när jag kom hem hade jag bara lust att slänga mig i sängen och sova. Men så blev icke fallet. Hade matte läxa och jag gjorde typ två tal på ca 20 min. Såå jävla trögt. Fattar liksom inte ens vad jag själv tänker ungefär. När mamma hade slutat åkte vi och handlade. Vi båda tyckte synd om oss själva då båda vi hade huvudvärk som vi köpte lite godis, hehe. Sen så orkade mamma inte laga nån mat så vi köpte pizza, fetto familjen, hahaha. Nu väntar vi på att klockan ska bli nio så vi kan kolla på vårat favorit program, Svenska hollywood fruar. 
Ska ta och vila lite nu, puss - R
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu