Förra länken fungerar inte - ny länk

rebeccarosen.myshowroom.se rebeccarosen.myshowroom.se rebeccarosen.myshowroom.se

Myshowroom

Har nu beslutat mig för att börja blogga på myshowroom istället för blogg.se. Så min nya blogg adress är rebeccarosen.myshowroom.se. Hoppas du vill fortsätta läsa min blogg!! 

8 April

Hej. Ligger nu i sängen för att sova. De va ju skola idag, första dagen efter lovet, de gick väl bra.
Taggar om för en ny skoldag imorgon. Sen direkt efter skolan ska jag till tandläkaren och fixa tandställningen och sen vid fyra så ska jag åka och bli fotograferad till mitt id kort som vi ska fixa. Men nu ska jag sova så uppdaterar imorgon.

Dance untill we die

Let's Dance

Hejhej. Sitter för tillfället i soffan och kollar på let's Dance. Hela dagen idag har jag setat hemma och chillat. Har haft ont i huvuet så har inte orkat göra så mycket. Igår var jag ju i Leksand och träffade saga och Lovisa, vi hade de jätte kul, va i ishallen hela dagen och kollade på hockey.
Men nu ska jag kolla vidare.
xoxo

Mitt hår

Före - Efter

Leksand nästa

Hejsan. Ska snart åka till Leksand och träffa saga och Lovisa, blir väl att vara i ishallen hela dagen som vanligt, haha.
Ni kan få se hur mitt hår blev sen, de blev inte blont för om vi skulle ha blonderat de skulle de ha blivit knasigt så vi körde lite brunt med lite blonda slingor istället, hihi, men jag blev ändå ganska nöjd, tyvärr så syns fortfarande de röda lite för de är väldigt svårt att få bort osv men de blev mycket bättre än va de var innan iaf.
xoxo

Frisören

Hejhej. Sitter nu hos frisören med färg i håret, spännande att se hur de blir sen, hihi. Ville bara uppdatera lite snabbt, ha de bra. xoxo

Håret + Sälen

Hejhej, idag är det äntligen dags för mig att färga och håret,kommer bara ta topparna, för jag vill ha kvar längden, men ändå är de så slitet så de måste klippas. Kommer även bli blondin/brun, Asså jag har haft blont hår hela mitt liv förut men nu på utväxten så är de mer brunt typ och vi ska typ fixa så att de inte blir en ny utväxt sen så vi ska göra ganska likt färgen på utväxten, ska bli spännande att se vad de blir. haha. 
Hade iaf en grym dag i sälen, lindvallen. Tyvärr så var de väldigt mycket lössnö i backen så de va lite svårt att åka då för man fick bara upp massa snö på brädan osv. Men annars var de kul, förutom då vi skulle ner för röda bacakarna, asså jag blir as rädd när de är brant, hahahah. Men ha en bra dag idag!! xoxo

Sälen

Heej. Sitter i bilen på väg mot Sälen nu, med mammi, syrran, Conny, Lisa och Fredrik. Blir en dag i backen. Har dessutom aldrig varit i Sälen förut så de blir kul. Men ni får ha de så bra. xoxo

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu