Kupolen

Hejsan.
Va inte på pappas jobb så länge, typ nån timme bara. Sedan skjutasde han mig till kupolen där jag mötte upp Tilde, Julia och Linnea. Skoj. Fick med mig lite underkläder och en frans böjare hem. Sen när syster hade slutat skolan så gick vi in i typ två butiker och sedan gick vi till Wayne´s, tog en chai latte, sååå gott. 
Sen tog jag bussen hem till mamma och nu är tilde här så jag ska vara lite social med henne.
Ha de bra, puss

Fall

 

Monday

Åhh söta Wille
Hejhej. Befinner mig hos pappa just nu. Han fyller år idag också, grattis bästa pappa!! Snart ska jag åka till pappas jobb och vara där ett tag. Har inget att göra så åker dit och ser om jag kan hjälpa till med något. Vi är ju liksom lediga idag. När syster har slutat skolan så ska jag och hon åka till kupolen. Hoppas att jag inte hittar något, måste spara mina pengar, hehe.
Nu ska jag fortsätta att vara social med mina små killar. 
Puss

Söndagens höjdpunkt



Blogg med Tilde

Nu är jag och Tilde skaffat en blogg tillsammans. tilderebeccas.blogg.se in och läs!! 



 

Yes, it´s saturday

Hej. Igår kväll var vi hos kusinerna och badade i jacuzzin och kollade på idol, mys. 
Idag ska jag och tilde ut och ta lite bilder, till en sak som ni får veta senare idag/imorgon. Ska bli skoj, peppad. Så snart ska mamma skjutsa ner med till henne skulle jag tro. Eller de kanske blir lite senare, beror på om vi tar en sväng till rättvik först. 
Puss

A day at home

Hejhej. Stannasde hemma från skolan idag då jag har jätte ont i huvudet. Detta skolår får inte bli som förre då jag var hemma minst en dag i veckan (!!!). Usch usch usch, hatar huvude värk sååå mycket. Och sen så blir de inte mycket bättre att ha tandställningen, gör bara så att jag får mer ont. Hoppas verkligen att de blir bättre snart..
 

Mellis

 

Ny målade

 

Sanningar

 
Tomat är något av de äckligaste som går att äta, blää blää
 
Har världens största fobi för eld och fyverkerier, så läskigt
 
Om 33 dagar drar jag med min kär mor och min kära syster till turkiet, yey
 
Gråter varje gång jag ser videorna jag filmade från justins konsert, vill ba uppleva de om och om igen.
 
Finns inget värre än när väckar klockan ringer på morgonen, de är såååå drygt. Speciellt när man drömmer världens bästa dröm...

No plugg

Heej. Sitter nu och pluggar lite no. Kom hem från skolan för ca två timmar sedan. Mamma och syrran hämtade mig på buss hållsplatsen och så åkte vi till banken för att fixa några saker. Sen när vi kom hem så tog jag en kopp tea och lite choklad, gott gott gott. Nu sitter jag med min dumma tandställning i munnen. Bläää. Var hos tandläkaren idag och nu kommer jag få lov att ha tandställningen i så fort jag kommer hem från skolan, pallar inte. 
 

Tisdags shopping

 
 

Lite från mitt rum hos papi

Lite små detaljer från mitt rum hos pappa. De är inte helt klart, de fattas lite saker osv, men de kommer bli grymt tror jag. 

Just ordered - UGG Australia

 

Mitt dröm resemål

Just nu kör momondo.se en tävling där man kan vinna en valfri resa värld 20000 kr. Så jag tänkta vara med i den. Mitt dröm resemål är ju då så klart Los Angeles. Tänk dig massa shopping, beachen, walk of fame, hollywood skylten, massa kändisar, beverly hills, stora fina hus, massa palmer, fika på starbucks, Universal Studios och massa mer. Hur härligt låter inte de? Undra hur länge jag har dröm om Los Angeles nu egentligen. Några år är de iaf. Vill verkligen verkligen vinna denna tävling och få uppleva min dröm, skulle bli så otroligt glad!!
Vill du vara med och tävla? Klicka här.
 
 

New case

 

Hörlurarna jag fick i present

God morgon. Blev aldrig så att jag var med saga och lovisa igår. Dom hade tydligen fotbolls match. Så istället följde jag med syster hem till pappa. På kvällen så kom farbror med familj hem till oss och vi satt typ och kollade på film och hade de mysigt. 
 
Idag ska jag åka hem till mamma igen, vet inte när de blir men nån gång. Vill hinna träffa Wille och Casper som kommer hem från sin pappa ikväll, så tar väl en sen buss/tåg. 
Puss
 

Lite från mitt rum

 
 
 

iOS 7

Här uppdaterat min mobil till iOS 7, jag älskar de!! Tycker de är mycket finare och bättre, tummen upp för de.
Förlåt för sämst bilder men min kamera är suger

Äntligen helg

 
Heeej
Kom hem för ca en timme sen från skolan. Har haft spanska, engelska, slöjd, lunch, idrott och musik. Vi hade sån stört jobbig idrotts lektion. Vi har börjat med kondition, nej nej nej. Har sämst kondis!! Vi joggade till en skog, sedan joggade vi ytterligare 1 km i uppförsbacke. Sen skulle vi ner för en backe och sedan springa så fort vi kunde upp för den, två gåner!! Efter de skulle vi jogga tillbaka till skolan, gosh de var så jobbigt. Men nu är de helg och de är så stört skönt. Fatta att få sova hur länge man vill imorgon. Ska även vara med Saga och Lovisa imorgon, de var så länge sedan och jag saknar dom!! Vi ska kolla på hockey, 00, 99 och 98 matcher tror jag de var. Skoj. Om två veckor så drar jag till stockholm och kollar på macklemore & ryan lewis, så pepp!! 
Puss

Träslöjd

 

Neutral hair

Hejsan!!
Idag i skolan hade vi först So och etfter de så hade vi No labb. Gosh vad läskigt. Kan säga att jag grät. Min rädsla för eld är så stor och vi skulle tända eld på nå järn saker. Stog flera meter bort och grät ungefär. Inte så kul men de gick bra, vi brände ju inte upp hela skolan, haha. Sen efter de hade vi spanska och sedan lunch. Dock åt jag igen lunch då de hände lite saker, satan vad hungrig jag var senare på dagen. Efter lunchen hade vi matte och sen syslöjd. Ska göra en t-shirt med volang längst ner, om ni förstår. Har för mig att de heter något speciellt men har glömt bort just nu. Om ett tag ska jag och mamma åka till conny och äta middag med dom. 
Ha de bra

Fur

 

I Was Here - Beyonce

 

School

Fit me

Hejhej. Kom precis hem från hjultorget efter att ha varit där med Linnea. Köpte en fit me stick fondaution som jag tänkte köpa i Borlänge men de blev inte av så jag köpte den nu istället. Men nu så ska jag ta och äta upp min mat. Puss

i love it

 

School



Breakfast

 

I want it all

Här är väl lite saker jag skulle vilja få med mig hem från USA någon gång. Love it
 

Min kväll

 
 
 

Skön helg med sköna kompisar

Hejhej. Igår kväll så var jag i Leksand med Ella, Kajsa, Ida, Sara och Hanna. Vi åt mat på pizzerian och sen var vi hemma hos Sara i hennes stuga där vi sov också. Så mysigt. Alla är så snälla. Sen idag så åkte vi till Borlänge och shoppade på kupolen. De ända jag köpte va en fit me concealer från maybelline new york. Håller på att spara pengar tills att vi ska till USA någon gång i framtiden. Hehe. 


From my Birthday

Här är lite bilder från i söndag då jag fyllde år. Fick allt på bilden och 500 :- mer också. Hade en jätte bra födelsedag!!

Detta är min klass

 

Fall is on the way

Bild från skolavslutningen 
Hejsan!
Lovade ju er bilderna från min födelsedag men min syster orkade inte skicka dom till mig men sån tur va så kommer hon hem idag så ni kommer få bilderna senare idag. 
Idag är de torsdag hur som helst och jag har varit i skolan. Igår i skolan fick jag veta att vi skulle ha ett So prov idag, hade en dag att plugga på Afrika och Europa, yey. Men de gick nog ganska bra på provet ändå. Kom hem för typ en timme sen och har bara ätit och nu sitter jag här med min dator. Får se vad vi hittar på något sen när mamma och sis kommer hem. 
Puss
 

Tonåring nu ju


Hejhej. Igår var de ju min födelsedag. 13 hela år nu. Vi tar dagen från början. 
Jag vaknade runt 7, vet inte varför. Vid halv nio kom pappa, beccis och lelle och gav presenter. Jag fick en surfplatta (ni vet den jag skrev om förut) och ett par hörlurar. Hörlurarna var dock trasiga så vi ska byta dom. Sen så åt vid en god brunch och efter de satt vi ute i solen och tog de lungt. Sedan åkte vi till tåget och jag och syster åkte hem till mamma. Hon hämtade oss på stationen och sedan åkte vi till Leksand och tog en lunch på lyktan, Såå gott. Sedan åkte vi hem och där väntade massa paket på min säng. Från mamma och lelle. De fanns en klocka, yankee candel ljus, tavla, smyckes låda och massa mer. Vid tre kom de lite gäster, släckten. Vi fikade och jag fick lite presenter. 500 och ett Justin Bieber nattlinne. 
Sen på kvällen åkte jag och mamma hem till kusinerna och åt grillat och badade i deras jacuzzi. Ja, de var väl min gårdag. Idag är jag hemma från skolan, är jätte förkyld, usch inte kul. 
De var väl allt jag hade för den här gången, bilder från igår kommer senare idag eller kanske imorgon. 
Puss

My birthday is tomorrow

Hejhej. Sitter nu och kollar på massa som spelar brännboll. Själv så vägrar jag typ vara med, haha. Snart så ska vi ha kräftfest med några från de området där vi bor. Men är dock väldigt förkyld så går nog hem typ efter att vi har ätit. Idag hade jag släckt kalas för pappas släckt. Fick The key (Justins nya parfym), bio presentkort, Justin Bieber sängkläder och 100kr. Är nöjd. Kommer ju sova gott med mina nya sängkläder!! Och imorgon fyller jag ju år, så nice.
Puss

Skolfoto

Hejhej, stannade hemma idag, lika så igår. Har ont i huvudet och är förkyld..Jätte tråkigt med tanke på att jag fyller år i helgen också. Men snart så ska jag åka till pappa. Har inte varit där på väldigt länge. Kul att träffa pojkarna igen också. Och imorgon ska vi ha släktkalas för mig där.
Hur som helst, här är årets skolfotot, inte så jätte nöjd. Men jaja.

Vi tar detta en gång till - Fyller år på söndag

1. Canon eos 600D, är i ett stort behov av en kamera
2. Victoria´s secret body mist.
5. Converse, mina är så trasiga
9. Pengar
10. Döskalle sjal (ej den på bilden)
11. Regal klocka / Daniel Wellington klocka (ingen av den på bilden)
12. Yankee candle, sötaste ljusen som finns 
 
Här har ni min önskelista mami och papi ;)
 
Detta inlägg gjorde jag för undefär en månad sedan. Nu är de ändast tre dagar kvar, yey. Så ja, detta är ju som sagt min önskelista. 
På lördag ska jag ha släkt kalas hos pappa och på söndag ska jag ha de hemma hos mami. Orkar bara inte vänta, hahahahahaha. 

Inte lång kvar nu ju

Hahahahahahaha

Skolfoto och lite sådant

Hola!
Idag hade vi skolfoto i skolan, shit alltså. Känner mig inte så där 100% nöjd, eller alltså jag har inte sett bilderna än men tror inte dom blev jätte bra, kändes inte så. Hatae när man ska sitta och typ virida hela kroppen, fattar inte vitsen med de. 
Igår åkte jag hem från skolan efter andra lektionen på grund av huvudvärk och förkylning, bläääää. Mådde typ sämre idag men kände att de skulle bli lite tråkigt att missa skolfotot ändå. Men nu har jag stört ont i huvudet, hate it. Ska vila lite nu - R

Insjödagen / Kräftfest

Lunchen
Daniel Bodin och två andra
Dalern vi hittade och vårat 1 kg godis
Typ världens godaste dounut
Sveriges starkaste man och Leo som försöker slå sönder en ficklampa, haha
Hejhej. 
Jag och lelle lagade mat, så jäävla gott!! Sen vid tolv gick jag och Ella ner till hjultorget. Vi stog och kollade på daniel bodin och dom två andra som höll på och sedan träffade vi Kajsa och Hanna. Vi sprang runt och letade efter daler. Daler är den där fyrkantiga saken på en bild åvanför och då har dom gömt ut massa sånna när de är insjödagen och om man hittar en så får man ett kilo godis. Efter en stund kom Sara ch hjälpte oss leta. Vi gick ett tält där två killar från clas olsson satt, de var dom som hade gömt alla daler. Vi frågade typ 100 gånger om ledtrådar osv. Lovar att han hatar oss för att vi var så dryga, hahah. Men efter att ha letat ca 5 gånger på ett ställe hittade vi äntligen en där. Yey. Så vi gick in på hemköp och plockeade på oss de vi trodde var ett kilo godis, men sen när vi kom till kassan vägde hon och de var nästan 1,5 kilo, hahahahah. Vi fick betala 20 kr extra, men de var lungt. Sen efter ett tag åkte Hanna och Kajsa hem och eter ytterligare en stund så gick jag med Felle och Leo istället. Jag och felle skulle gå hem tillsammans men de blev att vi stannade ett tag där, Cornelia var också med ett tag. 
Sen så gick jag och felle hem till mig och hämtade mina saker och sen gick vi till felle där kräftfesten var, i spöregn. Vi åt och hade de trevligt. Leta kanin i spöregn fick vi också göra, en av ackas ungar hade rymt, sån tur va hittade vi den tillslut under bilden. Vid ca. halv ett på natten åkte jag med pappa och beccis hem till borlänge. Eftersom mamma skulle jobba till typ 3 och syster var ute med kompisar så hade jag ingen lust att åka hem själv och lägga mig. 
Idag tog jag tåget hem 20 över 2 och när jag kom hem åkte vi till Acka som hade kalas eftersom hon fyller år på onsdag. Och jag fyller ju år om exakt en vecka. Sen har ja ginte gjort nå mycket mer. 
Puss
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu