Today

Heej. Dagen började med att klassen åkte till leksand. Var på studie besök på hildasholm och kyrkogården. Gården på hildasholm är så himla häftig. Vi åt lunch på gästis och sedan körde vi brännboll. Sen tog vi bussen hem och jag gick direkt hem, bytte om till bikini, shorts och linne sedan tog jag, linnea och ella cyklarna till västanor och badade, första doppet för i år, dock doppade jag aldrig håret för jag vissate att jag förmodligen skulle till kupolen sen. Vattnet var faktiskt riktigt skönt. Vi cyklade hem och tilde ringde mig och typ tvingade med mig till kupolen så jag hade typ fem minuter på mig att byta om och fixa mig, haha. Men de gick bra så vi åkte till kupolen och gick runt och kollade. Fick med mig ett linne från new yorker hem. 
Imorgon åker jag iaf med klassen till boda borg på klassresa, kommer bli roligt. Sover där till söndag och sedan kommer vi hem igen. Men nu måste jag gå och packa de sista. Puss 

Mot Leksand och studiebesök med klassen

Gårdagen i bilder

High Primeboots

 

Summer

30 MAJ

Hej, kom hem från skolan för ett tag sedan. På spanksan idag kollade vi typ på dora och musse pigg, hahahahahahaahahhahaha. Vår lärare ba "ahh ni ska få lite inspration till att fortsätta läsa spanska så vi ska kolla på lite tecknat" hahahah. Vet inte vad jag ska göra nu, blir väl bara att chilla antar jag. Men jag är sjukt sugen på mjukglass så hoppas vi kan åka till leksand och köpa när mamma kommer hem, hehe. 
xoxo

Kupolen igår

Fint att skalet är i vägen för kameran, haha
 
Hej. Igår efter skolan åkte jag, julia och linnea till kupolen. Vi träffade även på en som heter nils som linnea och julia känner så vi gick med han. Köpte ett par vita dr.denim, skönaste byxorna ju. Men nu måste jag packa skolväskan och sedan åka, ha de bra. Puss
 

Matcha primeboots

School time

Älskar hur jag håller mobilen på bilden, haha

Promenad med sis

Var ute med syster och gick typ runt i hela insjön, de va  drygt, haha. Syrran hade typ en skoluppgift att hon skulle film runt i injsön, haha. Nu sitter jag bara och chillar, imorgon blir de skola osv.   
Puuss

mitt huvud kommer sprengas

Har piss ont i huvet idag, så jag är hemma

Inte riktigt väntat

Boyfriend Jeans

Gossip gril

Ge mig denna skönhet

Blev så inspirerad av collaget som Zara gjorde så jag gjorde ett liknande. Asså balenciaga väskorna är ju bara för snygga, eller hur? Åhh, önskar att man hade råd med en, hehe. 

In school

Hej. Sitter i klassrummet nu, har precis läst och ska göra ett matte prov nu, hoppas de går bra.
Puss

Mat hos kussinerna

Sun

Saturday + sunday

marknad, solat, sleepover med bestiee, marknad igen, glass, nya delikato butik

Give me the outfit

Beach

Marknad

Heej. Idag blir de marknad med papi, Becciz och Wille. Medeltids marknad i Leksand. Mys.
Puss

Bootcut Jeans

Klicka på bilden om du vill veta vart sakerna är ifrån 

Bloggarna jag läser

http://thatperson.devote.se/
http://elsasfoto.webblogg.se/
http://andreaviktoria.blogg.se/
http://nickys.se/
http://biancas.myshowroom.se/
http://nyheter24.se/modette/chloeschuterman/ 
http://zarish.blogg.se/
http://fivestyles.blogg.se/
http://ulrikahafstroms.blogg.se/

Take me back to Justin

Hejhej. Va hemma idag igen på grund av huvudvärk, inte kul. Har inte gjort så mycket förutom att kolla på tv och tagit de chill helt enkelt. Nu ligger jag i sängen, chillar, lyssnar på musik (musik = Justin, hehe).
Asså åhhhh längtar tillbaka till konserten nå enormt, fattade inte va som hände när jag var där, utan jag fattade de några dagar efter liksom, de är helt sjukt. Måste se han igen!! Min babee. De va seriöst de bästa/häftigaste/roligaste jag någonsin varit med om. Nästa gång vill jag ha meet & greet, även fast de kostar typ 3000 och man får träffa han i typ 5 sekunder, men de känns ändå sjukt värt de tycker jag, hehe.
Men nu ska jag snart gå och sova och drömma om Justin, ha de bra. Puss

Wishes for my birthday.

Åhh så sugen på att åka utolands i sommar. Nog för att jag ska till turkiet i höst, men jag vill någonstans och ba shoppa och vara med om roliga saker. Drömmen är ju los angeles, skulle vara sjukt kul. Men att åka till New York eller London skulle ju inte heller sitta fel. Vill shoppaaaa och inte här i sverige, trött på dom butiker som finns här, vill shoppa på annat. Mammaaa, nu vet du något som jag önskar mig i födelsedags present/julklapp. Fast jag vill åka i sommar, hahaha. 

2013-05-22

Bild från i lördags
 
Hej. Gick hem efter första lektionen idag, mår typ illa och har ont i huvet.., inte så kul. 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och chillar, vädret är inte så bra, känns så grått och trist. Ska taoch kolla igenom swefilmer efter nån rolig film / serie. Ha de bra, puss 

Miss the old times

Breakfast

Selena Gomez

Selena Gomez är så galet snygg!! Dröm utseendet, verkligen. Hon sjunger också som en gud och är sjukt bra skådespelare. Min favorit låt med selena är lungt hennes nya come & get it, sjukt bra. Hon medvärkar i pogramet magi på waverly place, filmen monte carlo osv. Hon  har också/har haft världens finaste pojkvän, dom passar så bra tillsammans så jag hoppas verkligen att dom blir tillsammans igen. 
Perfekt tjej helt enkelt..
 
 
 

Love you sis

Walk

Hemköp, day 2

Hej. Va ju på hemköp och praoade idag igen. Vi fick fronta, ställa upp lite nya saker på hyllorna osv. Rätt drygt men vi skrattade massa, hahahha. Fick en påse med en chips påse, tåv choklad och en pepsi när vi skulle sluta, hihi, fett gott, jag som har godis förbud och inte ens tål choklad, men de är ju så gott så jagäter de endå, hahaha. Men nu funderar jag på att gå ut och sola, får nog nästan blir så, vi hörs mannar. 

VM guld

Konfirmation

Heej, har nyss kommit hem från kusinens konfirmation. Var i kyrkan och sen hemma hos henne och fikade. Hade på mig min skolavslutningsklänning, är väldigt nöjd med den. Nu sitter vi i soffan och ba tar de lungt.
Ikväll ska jag kolla på hockey vm, asså på tv:n. Känner ju att man måste kolla när de är final, hahah.
Puss

 

Härlig dag

Heej. Grymt skön dag idag. Först så va jag ju med Julia och tog kort vid ett jätte fint ställe. Eller de är fina träd iaf, hahah. Sedan så kom mormor och jag, mamma, sis och mormor åkte typ runt till massa ställen i insjön och kollade. Vädret är toppen. Nyss va jag och sis ute på gården och körde fotboll i bikini idag igen. Sedan gick jag och tog en sval dusch eftersom jag var sjukt varm. Nu sitter jag ute på balkongen och tar de lungt. Ska snart ära middag och sedan kommer kusinerna hit och kollar på Eurovision song contest med oss, mys.
XOXO

Bilder från today

Lördag mannar

Ba älskar posen, hahah
 
Hej. Förlåt för att jag aldrig bloggade igår, hade en väldigt jobbig dag med många tårar. Så kände att jag inte hade ork/lust att blogga, men så får de vara ibland. 
Iaf så ska jag och julia ut och fota nu. Kul. Imorgon så ska jag på kusinens konfirmation också, kul de med.
Haha, men nu måste jag gå. Puss

Prao på Hemköp

Heeej. Idag var jag ju på prao, på Hemköp. Vi fick typ flytta fram alla varit i butiken om de va så att de stig långt bak typ och så fick vi diska nå plåtar och slänga lite saker, men de va faktiskt kul. Speciellt att jag bärde massa saker så jag inte såg vart jag gick och så snubblade jag på något och ramlade och tappade i princip allt och att jag tappade en nutella burk i golvet osv, hahahaha, YOLO. Blir att åka tillbaka och jobba igen på måndag.
Morgon dagen kommer dock verkligen inte bli kul. Ska på min kompis Linus begravning, så himla hemskt, usch usch usch. Vill inte, så hemskt att gå på begravning, men jag gör de för hans och hans familj skull. Snart ska jag iaf sova, är väldigt trött, om jag nu kommer kunna somna med tanke på imorgon, åhh..
Men efter att vi hade praoat klart så köpte vi glass, supergott. Sen åkte vi hem till mig, drog på oss bikini och va ute och solad, himla fint väder. Blev lite brunare, Yeah. Ha de bra amigos
Puss på er

Vad gör jag uppe nu?

God morgon. Asså jag har ingen aning om vad jag gör uppe så här tidigt, vi har prao idag och jag ska inte börja förens kl 9 och kunde alltså haft en halvtimmes sovmorgon, men nej. Istället går jag upp 05.55, vad håller jag på med? Orkade väl helt änkelt inte sova mer, hahah.
Ska iaf praoa på Hemköp med Ella och några från andra 6:an också. Juste, igår fick jag hem min skolavslutningsklänning, den satt jätte bra, tur man har inland. Ni kan få se bild. Puss

Sun

Hejhej. Sitter nu i soffan och väntar på Tilde. Vi ska ut och sola, måste jobba på brännan, hahaha. I skolan idag gick de väl bra, hade spanska prov, hemkunskap och lite Såå. På eftermiddagen så körde vi brännboll med 6a, hatar denna sport kan jag säga. Får inte iväg bollen och så typ snubblade jag när jag sprang så jag var nära på att ramla, hahahaha. En aning klumpig kanske. Nej man jag måste ju typ köpa brännbolls saker och öva hemma, är ju lite pinsamt alltså. Haha.
Puss

Försöker du döda mig?

Up & down

Hej.Hemma idag igen, ont i huvet osv. Inte så kul. Har kollat på never say never och ba chillat.
Sen måste jag plugga till so provet imorgon, men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska plugga på så får vänta tills dom andra slutat skolan då jag kan kolla med nån. Hoppas allt är bra med er. Puss
 

Mysig fotostund med bästa syster

Sjukt seriösa och fina bilder osv.
 
Var ute med syrran och fotade nu på kvällen, de var mys. Vi va först på vattberget, sen gick vi till tåg stationen och sen så cyklade vi till skolgården. Alla bilderna är tagna av min fina syster, fast de där är ju typ dom fulaste bilderna jag valde, haha, lite kul ändå. 
Puss

Monday

Hej. Gick hem efter första lektionen idag, mår illa och har lite ont i huvet osv.
Sitter nu iaf i soffan och kollar lite på tv och chillar.
Puss

Lär känna mig

Justin Bieber är den snyggaste varelsen som finns
 
Sommaren är ju lungt bästa årstiden. Ingen skola, värme och bara chill
 
Har världens bästa vänner
 
Önskar jag var rik
 
De va sjukt länge sen jag red och saknar de verkligen, nån som har en häst som jag kan rida på? hehe
 
Mina drömmar är att träffa Justin Bieber och att åka till USA
 
Älskar min familj. Dom är bäst ♥
 
Converse är något av dom snyggaste skorna
 
Ibland förstår jag mig inte på mig själv
 
Jag tål inte choklad, men självklart äter jag de ändå
 
Jag kan inte sova längre än till halv nio typ
 
Hoppas på en bra sommar
 
Vissa saker förstår jag inte varför man ska lära sig, typ om kungar som levde för mer än 100 år sedan
 
Mina favoritlåtar är love me like you do, all around the world och #thatpower, alla tre med min babe
 
Fattar inte hur jag tänkte när jag färgade mitt hår rött, sjukt fult
 
 
 

Love me like you do

Asså den här låten ♥♥
 

Sunday Without Sun

- Gammal bild från i vintras -
 
Heej. Nu har nyss våra gäster åkt. Vädret idag är inte bra, riktigt tråkigt söndags väder så att säga. Imorgon är de skola igen, tråkigt. Hoppas de är bra väder imorgon, annars blir ju hela dagen förstörd. Sitter iaf nu och lyssnar på justin, så jävla bäst. Vet inte vad jag ska hitta på, de visar sig helt änkelt. 
XOXO

Borlänge, tredje dagen i rad

Morni'n. Lördag idag, blir till att åka till Borlänge tredje dagen i rad, hahah. Vi ska dit med våra kompisar som är här, dom kommer från Norge. Ska köpa en grymt skön solstol idag, redo för sommaren sen. Vädret är tyvärr inte super bra idag, men de skulle typ bli bättre senare idag, hoppas på de.
Ha en bra dag. Puss

OBS. Skulle ha postats imorse 

En dag på kupolen

Skor - H&M 129 :- Shorts - Bik Bok 149 :-
Heej. Idag så åkte jag, Ella och Tilde till borlänge och gick på kupolen. Lite synd med tanke på att de har varit väldigt bra väder idag. Men jag är nöjd ändå eftersom jag hittade de jag behövde, ett par ballerinor och ett par shorts. Vi fikade även på waynes, så gott. Köpte bara en smoothie, men sen orkade inte ella äta upp sin brownie så då fick jag den, himla gott. 
puss 

Friday Morning

God morgon. Ligger i sängen och ba allmänt tar de lungt. Vaknade för en halv timme sedan ungefär. Igår så var jag väldigt trött, kan bero på att jag vaknade halv 6 igår, yeay vad kul liksom. Haha.
xoxo

Dagen

Hej. Idag åkte jag mami, syrran och Conny till Borlänge och typ kollade på utemöbler. Vi käkade lunch på subway, gott som vanligt. Sen åkte vi hem och typ ba chillade. Beställde skolavslutningsklänning från nly trend, köpt på Nelly.com. Hoppas bara den passar, va lite osäkert med storleken, men vi får hoppas den blir bra. Nu har vi besök av våra kompisar från Norge som ska vara här hela helgen.
Puss

We ♥ Summer

Torsdag och ledig

God morgon. De är torsdag och vi är lediga. Vaknade kl 05.30, Gud vad drygt, men jag var typ pigg så jag gick upp och har setat och kollat på tv sedan de, hahaha. Vet inte vad jag ska göra idag, de är så dåligt väder, inte så kul. Men jag ska fortsätta kolla på tv nu. Puss

Kvällen igår va braa

Igår när jag kom hem firade vi mami som fyllde år. Mormor, moster och kusinerna kom också. När dom hade åkt så satt jag och ma sista ute på balkongen och solade. Efter en stund gick vi ut på bakgården och körde fotboll i bikini. De va as nice. Men nu måste jag sticka till school.
Puss

Grattis världens bästa mamma <3

Vädret uppskattas

Pure Seduction

Monday

God morgon. Idag är de måndag och jag ska gå till skolan om bara några minuter. De är väl bara en vanlig dag idag tror jag. Sen ikväll kommer mamma hem från Island. Men nu ska jag fixa mig de sista innan jag ska gå.
XOXO

Justin Bieber consert - video

Ni som läste min anndra blogg vet ju att jag var i stockholm och såg justin bieber. Men för er som inte visste de, iaf så onsdagen den 24 april så åkte jag, mamma, syrran, min kompis ella och hennes mamma ner till stockholm. Och på kvällen var ju på justins konsert. Asså de går inte att beskriva kvällen med ord. De var så otroligt. De var magiskt helt enkelt. Om ni kollar på videon så hör ni hur jag gråter, skriker och sjunger samtidigt. Kan ju säga att de värkligen inte går att vara tyst. Sjöng med i varje låt och grät och hoppade och skrek och lite så. Han var sååååå grym. Sen att mitt minne på mobilen på tog slut precis när ollg tjejen kom upp är ju en annan sak...
Men här har ni video från konserten som jag filmat och klippt ihop själv. Hoppas ni gillar den. xoxo
Bilder från konserten/dagen efter i stockholm 
 
 

I´m back

HEEEEEJ :D
Jag är tillbaka här på blogg.se. Jag trivdes heöt änkelt inte med myshowroom och bestämde mig för att börja blogga här igen. De är mycket bättre tycker jag. Hoppas du forstätter läsa, hör av mig senare.
 
xoxo
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu