Helgen

Helgen har bjudit på massor av sol, grillat, pannacotta, jaccuzzi, earth hour och kusin mys.

Henne älskar jag

♥♥

Longboard - bildbomd

 
Hejheej. Efter att jag hade kommit hem gick jag och syster (som kommit hem från borlänge) ut på en liten longboard/foto-runda. Mysigt, solen sken och de var hur skönt som helst. Lite jobbigt bara eftersom de fortfarande är massa grus på vägarne. Sedan när vi kom hem och mamma hade slutat åkte vi upp till rättvik. Kollade i lite butiker och åt sedan thaimat, så himla gott.
Nu sitter jag hemma, nyduschad och läser på lite om london fashion week som jag ska börja skriva en uppsats om på engelskam imorgon. Har även börjat fått en förkylning nu igen. Har stört ont i halsen, speciellt när man sväljer, uschhh. 
Men nu ska jag ta mig in till vardagsrummet och kolla på tv. Ha en bra kväll

We♥it

Ni får gärna kolla in min weheartit sida, klicka på bilden för att komma dit.

Inte alls fetto, nejnej

 
Hejsaan. Måndag och ny vecka igen. Skulle egentligen varit till tandläkaren imorse men hon blev sjuk så de blev inställt. Började med No, sedan svenska, so, lunch, matte och idrott. Jag, Ella, Anna och Lukas skippade skollunchen och gick in till amore och åt pizza, hehe. Nej inte alls fetton. Men gott var de!
Hade tänkt gå ut och springa med felicia men så kunde hon tydligen inte så nu sitter jag hemma och gör ingenting. Sjukt varmt är de också, typ 26 grader här inne.
Måste gå och dricka något nu, innan jag svimmar i denna värme, hahaha. Puss på er

Ny skinnjacka

VILA

Linus Svenning

Godmorgon! Igår kväll så var jag, Lelle och mamma på Liljan i Borlänge och åt mat och kollade på Linus Svenning som sjöng. Bra var han! 
När de var slut åkte vi till kupolen där jag lyckades på med mig en skinnjacka som jag blev kär i, bilder kommer kanske imorgon. 
Nu är jag hemma hos pappa och ligger i sängen, har inte riktigt orkat gå upp än, haha. Beccis kompisar från Stockholm är här och deras super gulliga bebis. Haha, ingen sovmorgon tyvärr. 
Ni alla får ha en bra lördag, puss! 

Stört vad trött

Haha blev lite fel i texten, höhö

Hoppas alla har haft en bra dag! De har då iaf jag haft. Skolan va chill, sedan åkte jag på massage, alltid lika skönt, dock inte i slutet när han typ ska sträka ut musklerna i nacken? Haha jätte svårt att förklara. Men efter de åkte jag iaf hem till Hannes där han och Linnea var. Kul var de att vara med dom. Hannes skulle på träning så då följde jag på Linnea hem och åt och kollade på topmodel. 
Nu är jag hemma, har nyss duschat och nu ligger jag i sängen och koller på att somna, är stört jävla trött. 
Ska snart gå och sova så puss å hej

Dagens sko val, kanske inte smartaste


Hejsan. Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Efter att jag har slutat så ska jag på massage och sedan ska jag och Linnea hem till Hannes. 
Alla får ha en bra dag, puss

-


Igår så var jag å Linnea, Linnea, Anna, Moa, Mattias, Martin och David i granberget och åkte snowboard. Riktigt kul var de. Och på kvällen gick jag och Linnea och kollade på tjejernas innebandy match. Då var även Hannes, Linus, Emma och Anton med oss. 
Skolan var ganska så skön idag och nu är jag och Linnea påväg upp till Leksand för att kanske träffa Saga och Lovisa eller typ kolla på Hannes fotbolls match, vi får se hur de blir. 
Hoppas alla har haft en bra dag, puss

Vårfavoriter

 

Väskdöden

 
 

Förkyld

 
Sitter just nu och läser bloggar och lyssnar på ett avsnitt av Nicole & Chloés podcast. Är förkyld och därför hemma från skolan.
Igår hade vi idrottsdag och min spenderades i granberget på snowboarden med Linnea, Linnea och Henrietta. Riktigt kul var de förutom förkylningen då, i slutet av dagen kunde jag kanppt hålla ögonen öppna för dom var så ljus känsliga och tårfyllda.
Hoppas ni alla mår braa, puss

Granberget



6,4 km

Inte sådär super bra mobilbilder 
 
Hejsaan. Denna helg har varit riktigt skön. Igår var jag ju som sagt med tilde och fotade och på kvällen kom ju kusinerna. Blev lite besviken att inte Ace vann, men Sanna var ju helt okej.
Idag har vi fått besök av mammas kusin från stockholm, sedan följde jag med kusinerna till deras andra kusin på ett års kalas och till sist blev de en PW/jogging runda för mig och Felicia. 6,4 km blev de, sjukt skönt var de faktiskt.
Imorgon är de skola och jag har faktiskt inte ens söndagsångets, så skönt.
Puss på er alla 

Lördag

 
Hejsan. Nu är de helg igen efter första skolveckan. Allt har gått finfint i skolan. Så himla skönt för att min huvudvärk börjar bli bättre.
Idag har jag varit med tilde och vi var ute och fotade. De var så himla fint väder idag, förutom att de blåsta ganska mycket. Men solen sken ju iaf och de var jag glad för. Senare ikväll kommer Bea, kusinerna och mormor hit och äter och kollar på mello. Jag hejar absolut på Ace Wilder, hon är jätte duktig.
Hoppas att ni alla får en trevlig lördags kväll, puss

Drömresemål del 2

 
Thailand är också ett av länderna jag vill besöka. Båda bankok och något mer exotiskt ställe som typ phuket.
Tänk vad skönt att ligga på stranden typ varje dag, ååå.
 
 
Dubai skulle jag också väldigt gärna åka till. De är väl där dom typ har gjort låtsas öar osv för dom har så mycket pengar? Iaf hade de varit sjukt najs att vara på stranden eller rida på kameler i öknen, mmm.
 
 
Paris jA tack!! Hur coolt skulle egentligen de inte vara? Eifel tornet liksom. Plus att märken som Louis Vuitton, Dior, Chanel, see by chloé, givenchy, hermés och Yves saint laurent kommer där ifrån. 
 
 
En stad som London vill jag gärna åka till. Typ ta en weekend resa och hinna med shopping och se bland annatr bigben. De skulle vara grymt. 
 
 
Australien skulle också vara himla kul att åka till. Förutom att jag skulle vara rädd för alla farliga djur, haha. Men de kan jag ta. 

Drömresemål del 1

 
Högs upp på listan står Los Angeles. Att få åka till L.A har alltid varit en stor dröm. Staden verkar så underbar, haha. Shoppingen, stränderna, kändisarna, walk of fame, beverly hills, hollywood, universal studios är några av sakarna jag vill göra/se/besöka där.
 
 
New York är också ett stort drömresemål.
Shoppingen, Manhattan, Time Sqaure, central park, epmire state bulding, frihetsgudinnan.
 
 
Förut när jag hörde ordet Afrika tänkte jag att jag aldrig ville åka dit. Men nu har jag blivit riktigt riktigt sugen på att åka till Sydafrika, typ till Kapstaden. De skulle vara en sån upplevelse som jag sent skulle glömma.
 
 
Hawaii har jag också drömt om ett tag nu. Alltås hur jävla nice hade de inte varit att åka dit. Like paradise.
När jag var liten trodde jag typ att Hawaii var ett påhittat ställa, haha. 
 
 

Lite från dom senaste dagarna

 
Hejsaan. De var ett tag sedan jag skrev nu. Har iaf haft ett jätte bra och skönt sportlov, har i princip inte gjort någonting. Igår var vi iaf upp till mora och kollade när dom gick i mål på vasaloppet. Myst var de. Min farbror johan var med och körde och han kom på plats 1064, han åkte på 5h och 20 min vilket är jätte bra gjort!! Tv4 kom även fram till oss och frågade om vi ville bli intervjuade, dock vågade jag eller lelle de men beccis gjorde de och nu när jag var in på tv4play så hittade jag klippet och såg att jag var med i bakgrunden när dom intervjuade någon annan, haha. Här är de klippet. 
Nu har skolan dragit igång igen och första dagen var helt okej. De är kul att träffa alla igen och så.
Alla ni får ha en bra måndags kväll, min ska spenderas i soffan framför top model sverige, bästa programet.

Bomber jacka



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu