God Morgon

 
God morgon kompisar. Blev en sovmorgon idag också men jag ska snart åka iväg till skolan. Blir väl att vara med på tre lektioner. Sen när jag kommer hem ska jag väl försöka klura ut vad jag ska ha på mig imorgon. De är alltså begravning då, usch.
Atm sitter jag och kollar igenom bloggar och lyssnar på musik innan de är dags att dra sig mot skolan. Blev så glad när jag kollade in Chloés och Nicoles bloggar och läste att dom ska vara med på ett avsnitt i topmodel sverige, de kommer bli så grymt!! Längtar.
Ha en fin fredag, puss

Före & Efter

Ser ut som håret är ogämt men lutar typ huvudet lite och så ser de mycket brunare ut för att jag hade blixt på.

Chanel 2014 Spring-Summer

 
 
 

Sådant som bara händer i Dalarna

 
 
 

Lockigt & 2 cm kortare

Vad mörkt håret såg ut, tyvärr har jag inte färgat de haha
 
Nu har jag varit hos frisören och fixat håret. Kapade av 2 cm, de behövdes haha. Kan dock inte riktikt se hur lågnt de är eftersom hon lockade de. Men är nöjd i alla fall. 

T.I.S.D.A.G

Hahahahaha

God morgon. Sitter nu hemma vid datorn och tar de lugnt. Bestämde mig för att stanna hemma nu på morgonen eftersom jag har så ont i huvudet. Men ska åka till skolan senare och gå på några lektioner. Idag ska jag också klippa mig, rätt så behövligt haha. Annars så är de väl inte så mycket som händer just nu.
Hoppas alla får en fin tisdag. 
 

Hair

Väl behövligt med en klipptid bokad på tisdag
 
Hejsaaan. Igår så åkte jag, mami och mormor till ikea på dagen. Köpte en garderob och lite små saker till mig. Är jätte nöjd. Sedan på kvällen så skjutsade mamma upp mig, saga och linn till Lovisa. Vi tog de lugnt och så skulle vi gå ut på en liten promenad. Dock kom vi bara ungefär 50 meter innan vi hörde nån skrika "ah ajj aj" från skogen. Vi fick så klart panik och sprang allt vi kunde tillbaka till lols hus. De hela slutade med att vi träffade på en polis, han gick ut i skogen och kollade efter och när han kom tillbaka sa han att vi hade räddat livet på en gubbe. Han var alltså helt packad så han kunde inte hitta nycklarna in till sitt hus. Men polisen hjälpte han in och så där. Alltså om inte vi hade kommit hade han kunnat frysit ihjäl. Usch usch. 
Vi alla sov sedan över hos lovisa.
Idag har de inte hänt mycket. Har fixat i ordning i mitt rum och lite så.
Imorgon taggar vi för skola. waaa.

Sen julklapp

 
Detta fick jag av Julia i julklapp i onsdags. Är jätte nöjd, skämdes dock ihjäl över julklappen till henne. Hade så dålig fantasi och de sög. Någon dag ska jag träffa linnea och tilde och byta julklappar, skäms lika mycket över deras, haha. 

Ugg Australia classic short grey

 
Nu så har mina gråa skönheter kommit. Modellen heter Classic short och jag valde dom gråa, tycker dom är sjukt snygga. Beställde dessa ifrån junkyard men nu när jag gick in där såg jag att de var slutsålda tyvärr. Är iaf super nöjd och jag älskar doom.

Inspo by Sincerley Jules

 
 

Yesss



Känner mig som en från kicks reklamen

 
Måndag och ny vecka nu igen. Har varit i skolan och de har väl gått ganska så bra. De enda jobbiga var väl de där med att köra skridskor på idrotten, hade dessutom glömt mina hemma så fick låna ett par av skolan och dom sög. Haha. Efter skolan följde jag med linnea hem och vi ba chillade. Vi hade tänkt att gå till gymmet, men så blev de inte. När jag skulle hem ringde jag och frågade mormor om hon kunde skjutsa hem mig. Vet inte vad som har hänt med mig men har blivit skit rädd för mörkret och vågade inte gå hem själv, höhö.
Ska gå och fixa mat, plugga och sen när mamma slutar jobbet så ska jag beställa ett par ugg australia, hihi. Har velat haft dom så länge och nu ska jag slå till. Mina andra sålde jag till tilde då jag var missnöjd och så var dom förstora.
Men nu måste jag verkligen gå och laga mat. Puss

Så mycket svart & vitt

 
Hejsan. Idag så blev de en sväng till borlänge. Jag lämnade min högtalare som jag fick i julklapp och bytte den mot ett kamera stativ. Högtalaren funkade inte som jag trodde så kände att de var lika bra att byta den mot något annat och nu är jag jätte nöjd.
Men nu så ska jag gå och duscha och tagga skola imorgon. Puss på er

Snow

Haha cp fula bilder, ljuset är jätte konstigt och de blev ba helt cp

Syster♥

Loveu

-

 
Hejhej. Dom två senaste dagarna har jag spenderat hemma. Ont i huvudet som vanligt. Igår kväll åkte vi dock på
mitt utvecklingssamtal. De gick jätte bra tycker jag. Annars har de inte hänt någonting för min del.
Är sjukt sugen på att åka snowboard. Alltså fatta nice, suger dock på de haha. Men jag tror att vi ska åka till idre någon helg med pappa.
Hur som helst hoppas jag att alla får en jätte bra helg. Kram

Justin surprise fans

 Alltså undra hur många gånger jag har sett dom här videorna egentligen. Blir typ sjukt glad av att se dom. Önskar bara han kom och överraskade mig såå :'( Haha. Hade fullkomligt brytit ihop, shit. 
 

Ännu en dag typ

 
Tisdag och jag har varit i skolan, idag slutade vi 11, så sjukt skönt. Dock fick jag vänta på bussen i en timme, satt i skolan och väntade tillsammans med några kompisar. Alltså måste bara skriva hur bra jag faktiskt trivs i min klass. Alla är så snälla och så är alla med alla ungefär. Nu känner jag att jag borde plugga biologi eftersom jag har prov imoron och ännu har jag inte pluggat något. Haha standard mig att vara ute i sista tid. På morgonen imorgon ska jag till doktorn på astma koll typ, så missar typ första lektionen.
Nu vet jag ej vad jag ska skriva mer, så ha en fin dag.
Kram

Måndag

Haha shit, skev
 
Hejhej. Ny vecka med nya möjligheter. Har varit i skolan, vi hade tre lektioner och slutade klockan tolv, så himla skönt. Vi kommer sluta runt 13.00 hela denna vecka på grund av utväcklingssamtal, jag klagar inte.
Efter att vi slutat så gick jag, linnea, Julia och Ida in i leksand och åt pommes. Mycket godare än lunchen i skolan, haha. Ida gick hem medans jag, julia och linnea gick runt och frös ihjäl. Medan vi väntade på bussen så gick vi till siljan och tog en chai latte, alltså de är min nya drog, stört gott.
Atm sitter jag och lyssnar på justins nya album som äntligen har kommit ut på spotify, alla låtar är grymt bra!! My bby.
 
Kram

New to my iphone

 
Nån vecka innan jul beställde jag ett sådant plånboks skal från members.com. I fredags kom de äntligen men då blev jag ganska besviken. Kvaliten var inte så bra, de var inte samma färg som på bilden och de gick inte att få i korten. Så vi ska skicka tillbaka de. Men senare på kvällen när jag kom till pappa så fick jag de skalet som ni ser på bilderna ovan. Är super nöjd med de, mycket snyggare, bättre kvalite och man får enkelt i och ur korten.

96 år, 6 månader & 1 dag

 
På dom senaste dagarn har de inte hänt speciellt mycket. Har varit hos pappa, tagit de lugnt, snön har kommit och lite så där.
Men idag vaknade jag upp av ett sms av mamma som inte alls var roligt att läsa.. Vila i frid fina gammelfarmor <3 Vi tog de lugnt på morgonen och sedan tog jag och syster pappas ena bil och åkte till en restaurang där vi mötte upp släkten på mammas sida och tog en "farväl" lunch för gammelfarmor. Usch så hemskt. Men med tankte på att hon var 96 år, 6 månader och 1 dag hade hon all rätt att lämna oss nu, hon har levt ett långt liv. 
Nu sitter jag bara hemma och gör ingenting, har så ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Men får väl fortsätta hoppas att de bara går över...
Ha de bra
 
<3<3

Untitled #203

 

Dagen innan skolan

 
Hejsan. Imorgon börjar skolan igen, taggaaaa. Ärligt talat är jag lite taggad ändå. Träffa klassen, komma tillbaka till rutinen och sådär. Just nu gör jag ju liksom inget på dagarna. Får se om vi ska fixa gymkort till mig för det här året också.
Idag iaf ska vi göra lite ärenden. Ska väl förberdea mig så mycket jag kan inför skolan imorgon också, välja kläder och så där.
Hoppas alla får ett bra avslut på lovet. Kram

Sunday

Grävde upp mammas gamla kamera haha
 
Hejhej. Igår åkte vi till borlänge och shoppade lite, tyvärr köpte jag inget. Eller de var bra så jag sparar mina pengar tills att vi ska till stockholm någon gång snart. På kvällen såg vi en film som hette blue crush 2. Tyckte den var riktigt bra. Av någon andledning tycker jag om surf filmer, soulsurfer är en annan bra surf film.
Atm sitter jag och drömmer om USA och lyssnar på drunk in love.
Ha en trevlig dag.
 
KRAM
 

Cozy

 
I förrgår så sov jag hemma hos tilde, i hennes lilla crib. Haha hon har för tillfället flyttat ut i deras stuga för dom håller på att göra om i hennes rum. Vi snackade, käkade jordgubbar, åt kebab och bara myste. Hade egentligen tänkt att lägga ut de här i går, men de blev helt bortglömt haha.
Igår hände de inte så mycket och tror ej de händer så mycket idag heller. Mamma bad mig att göra en fotobok från turkiet så de är väl de som jag ska sysselsätta mig med idag.
Puss

2014

 
Vid 5 tiden åkte vi hem till kusinerna. Fixade mat, åt, chillade, såg grevinnan och betjänten, åt efterrätt, spelade monopåhl. De nya året firade vi in i jacuzzin, mysigt. Dock fick jag typ panik när några sköt fyverkerier bara några meter ifrån mig, har verkligen fobi för fyverkerier. Men mysigt var de ändå.
Nästa år tänker jag fira med mina vänner och hoppas på en lite roligare kväll.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu