Simpel Outfit

 

Ny vecka

 
Hej, hoppas allt är bra med er!
Denna dag började med att jag försov mig så mamma kom och väckte mig en halvtimme senare än vad jag brukar gå upp. Så fick skynda mig att göra mig klar och så. Har varit så sjukt trött hela dagen så har typ inte hängt med så bra på alla lektioner, hehe. Men det gick ju helt okej ändå. Slutade 14.15 så tog bussen direkt hem och nu har jag bara tagit det lugnt. Alltså det är så sjukt varmt här inne så jag typ dör, standard. 
Kvällen igår var mys. Det bjöds på grillat, jag, Linn, Clara och Adrian fick leta påskägg och så kollade vi på bilder från deras New York resa. Nu vill jag dit mer än vad jag någonsin velat, alltså det är så grymt vackert där!!
 

Helgen

 
Hejsan.
I torsdags sov jag hos felicia, alltså skrattar fan aldrig lika mycket någon annan gång än vad jag gör med henne. På fredag morgon bakade vi scones och satte oss ute i solen och åt, såå mysigt. Sedan åkte vi hem till mig och solade med syrran också. På kvällen körde syster upp mig till Leksand där jag skulle äta middag med Sara, Ida och Anna. Sara fyllde nämligen år. Vi åt på gårdscafét och det var sjukt gott, hamburgare blev det för min del. Tänkte lägga ut bilder från i fredags men allt fuckade upp sig, haha.
Igår tog jag och syrran bussen ner till pappa. Vi grillade till lunch och hade det allmänt mysigt. På kvällen åkte jag, syrran och Beccis till Beccis bror där hans fru Henna hade klädvisning. Hon tar alltså hem kläder från utlandet och säljer på sitt egna "företag". Jätte fina kläder var det och jag fick med mig en jumpsuit hem. Tänker ha den på skolavslutningen. Sedan var det bara hem och göra tacos och mysa. 
Idag så tog vi det lungt på morgonen. Åt grillat till lunch och sen åkte jag och syrran med mamma till stan. Köpte det på bilderna ovanför.
Nu måste jag skynda och fixa mig, ska tydligen hem till linn och grilla. Ha en fin kväll allihopa!!

Yoga Pants

Dessa godingar har fått flytta in i garderoben. Linn, som varit i NYC nu på lovet, köpte dom åt mig. Jag är kär, dom är så sjukt sköna, ahhhh. Dom kommer från Victoria´s Secert och jag tror dom kostade 34 dollar.

Bästa kvällen i mitt liv


För ett år sedan satt jag i bilen tillsammans med syrran, mamma, Ella och hennes mamma påväg till Stockholm. Vi skulle nämligen gå på Justins konsert. Jag kommer ihåg hur spänd och glad jag var, kunde knappt sluta le. Vi fastnade i bilköerna och jag och Ella satt åt vinkade till typ alla bilar, så hypade. HAHA. 
Vi checkade in på hotellet i Zinkensdamm och gick till rummet och fixade oss lite. Sedan gick vi ut för att äta, subway fick det bli. Sedan var det dags att åka mot Globen. Vi fick ta två bussar och sedan gå sista biten. Väl vid Globen var det inte så mycket folk jag hade tänkt mig, men klockan var ju ganska mycket så dom flesta hade hunnit gå in. Vi gick till ett tältet där dom sålde massa Bieber-grejer. Jag och Ella köpte ett varsit armband. Vi letade sedan upp ingången som vi skulle in i och sa hejdå till våra föräldrar innan vi tre gick runt alla staket och fram till den korta kön där vi fick visa upp våra biljetter och sedan var vi inne. Vi gick upp för rampen eller vad man ska säga så man kommer till alla ingångar till platserna. Vi hade sektion 15. Vi letade upp våra platser, som var 6,5,4. Sedan satt vi där, förväntansfulla och glada. Förbandet, The Fooo började efter kanske 45 min/en timme. Dom var ganska bra tycker jag. Sedan var det bara att sitta och vänta i någon timme till. Ungefär 21:15 kom en mörkhyad man upp på storbildsskärmen. Han babblade massa och sedan blev det "fyrverkerier" och så delar sig skärmarna. Ut kommer Justin. Flygandes på sina instrument vingar. Jag grät sååå mycket, jag var så lycklig. Det var liksom en stor dröm som äntligen uppfylldes. Musiken för All Around The World började spela och så började han sjunga. Det lät så underbart och jag stog där och grät, skrek, sjöng och hoppade på samma gång. 
Hela konserten var FANTASTISK och MAGISK. Alltså det går inte att förklara med ord. När sista låten, Baby, var slut och Justin hade försvunnit ner i luckan i scenen så var det bara att bege sig utåt. Vi gick till McDonalds där vi hade bestämmt att vi skulle möta mamma och Sara. Efter säkert tio minuter kom dom och mamma kom och kramade om mig. Jag kommer ihåg att jag även då började gråta. Lyckotårar. Resten av kvällen gick jag runt med ett leende på läpparna. Fast jag kunde inte förstå att det var sant, det kan jag fortfarande inte. Det är så sjukt!! 

Solglasögon

 
Klicka på bilden för att se vart ifrån dom kommer

Känns som sommarlov

 
Alltså så sjukt skönt med lov och detta väder gör så att det känns som sommarlov. Dock är det 50 dagar kvar, 50 dagar är ju inte så mycket faktiskt!! Mindre än två månader och typ inte ens hälften av dom är skoldagar. 
Både igår och idag har jag varit med Tilde och vi har varit till leksand båda dagarna. Igår träffade vi Angelica och idag träffade vi Lovisa. Riktigt kul!
Men nu ska jag kolla på senaste avsnittet av kickstart innan topmodel börjar. Ha en finfin kväll.

Du är saknad!

Helt sjukt att det igår var ett år sedan olyckan inträffade. Jag saknar dig Linus♥

Balkonghäng

 

Världens finaste syster

Alltså hur fin är hon inte? Får damp

♥♥

 

I påskägget

 

Glad Påsk

Jag och mina kära kusiner och syster på påsk 2007

Jordgubbar + Choklad

 

Långfredag

 
Hejsaan. Denna dag har gått sjukt fort. Har setat typ hela förmiddagen och skrivit klart min engelska uppsatts, började om helt från början och det blir så mycket först. Är fortfarande inte helt klar, ska skriva mer på resentionen men det fixar jag senare. Vid halv fyra tiden åkte vi hem till moster då syster provade student klänning och så gick vi ut på en promenad och lite så. Mysig dag helt enkelt. Nu ska jag precis ta och äta tacos med familjen och sedan får vi (kanske) besök av kusinerna till let´s dance.
Nu så måste jag stänga igen datorn och äta. Ha de så bra så skriver jag senare. Puss

Alexander Wang & HM

 
Har ni hört om sammarbetet mellan Alexander Wang och HM? Tror verkligen att det kommer bli grymma kläder och accessoarer. Läntar verkligen till 6 november då kollektionen släpps i utvalda hm butiker!

Lov



Hejsan. Äntligen så har vi lov! Vi hade fyra lektioner idag och sluta 11.55, ganska najs. Jag, Ella, Kajsa, Hanna, Anna, Ida, Julia, Sara gick in till leksand och åt på pingstkyrkans thai, mmm. Thaimat måste vara det bästa som finns <333
Nu är jag iaf hemma och ska hem till Julia lite senare och kanske sova där också, Linnea ska också dit så det blir myys.
Hoppas ni alla får en riktigt bra början på detta lov och hoppas ni som redan haft lov får ett riktigt bra avslut. Puss
 

mmm varmt

Brist på bilder
 
SATAN vad det är varmt, alltså svettas sönder!! Det är runt 27 grader här inne. Alltså det är något stort fel med detta hus, på vintern kan det bli 11 grader och på sommaren typ 30, stört.
Sitter som sagt nu i värmen, lyssnar på musik och läser bloggar. 
Har inte varit i skolan någon dag under denna vecka på grund av illamående, fyy men nu känner jag mig bättre så hoppas på att komma iväg imorgon, sista dagen innan lov.
Hade inte så jätte mycket att säga, ska kila in i köket och ta en kiwi. Har ni hört att enligt förskare så sover man sjukt mycket bättre om man äter kiwi en timme innan man lägger sig?

Banan och Kiwi smoothie

 
1. En banan
2. En kiwi
3. Några nypor havregryn
4. En skvätt naturell yoghurt

Lördagens outfit

//Jacka - VILA//Tröja - BikBok//Skor - Johnny Bulls//Plånbok - Michael Kors//Solisar - Ray-ban//Klocka - Ur&penn//

Fabulous

//Lager 157 - 150:-//

Fredag

 
Denna vecka har gått sjukt fort. Har haft fem prov och två av dom gick rent utsagt åt helveta, men dom andra tre gick faktiskt ganska så bra. På spanskan idag så gjorde vi piñatas, ganska kul men sjukt kladdigt. Att vara kladdig är seriöst de värst jag vet.
Har precis kommit hem ifrån sågmyra, lager 157. Fick med mig världens skönaste byxor hem, visar bild på dom imorgon.
Imorgon ska jag å mami till borlänge där vi tillsammans med syster ska till stan och leta balkänning åt henne, kan lova till 110% att hon kommer vara den finaste på balen!!
Hoppas ni alla får en super fredag kväll, puss

Torsdag

 
Alltså jag älskar torsdagar, så sköna. Börjar dagen med no, so, svenska, engelska, lunch (pannkakor!!!) och sedan spanska. Tog bussen hem så fort jag hade slutat vid 13.30 och när mamma slutade jobbet så åkte vi till leksand och kollade in i lite butiker och sådär. Sedan åkte vi också och hälsade på mormor en stund.
Jag har nyss ätit upp min thaimat och skrivit lite på min engelska uppsatts. Den hanldar om London Fashion Week, vi fick skriva om vad som helst, bara de hade något med storbritanien att göra. Nu sitter jag och kollar på topmodel. Förresten, ni missade väl inte Nicole och Chloé som var med i tisdags? Tyckte att dom gjorde ett supre bra jobb. 
Puss på er

Nya

8848 Altitude Poppy ws pant. 1800:-

Vi har de bra vi


Mmm livet nu alltså! Vi har haft två super dagar!! Igår hade vi heldagskort i backen och idag körde vi tre-timmars. Har äntligen börja svänga rätt på snowboarden, haha så nu går de ganska bra. Har dock jävligt ont i hela kroppen. Speciellt låren och rumpan, haha.
Vi sitter nu i stugan och halvt sover. Men senare ska vi tillbaka till fjället och bowla lite. 
Hopps alla har en bra lördag, puss

B&W

 

Donken å lite så


Hejhej. Nu är vi påväg. Har stannat och ätit middag på donken i Mora och nu vet jag inte riktigt vart vi befinner oss. Någonstans i mitt i skogen tyyp.
Hopps ni får en riktigt bra torsdags kväll!

Träningsbyxor

 
Alltså jag ÄLSKAR träningsbyxor, dom är sjukt sköna. Typ skönaste byxorna man kan ha på sig!!
Mina är köpta på stadium för ungefär 250 kr.

Snart så

Weey, snart så bär de av mot Idre. Så taggad!

Beyoncé

 
 Alltså denna kvinna är perfekt!! Och hennes nya album lika så. Mina favorit låtar är Pretty Hurts, Yoncé, Grown woman och superpower. Men alla är sjukt bra!

Sötaste

 

1 April

 
 Hej! Hur är de med er? Tyvärr är de inte så där jätte bra med mig. Jag har fått nån himla hosta som sitter i hela tiden vilket har resulterat i halsont och att jag kanppt kan prata. Alltå min hals gör så sjuukt ont. Har varit hemma både idag och igår. Har mest stat och kollat på film. Såg Believe movie igår för andra gången och de går verkligen inte att hålla tårarna inne. Om 24 dagar var de ett år sedan jag såg justin live i globen, sjukt vad tiden går fort. Och idag så är de ju första april. Jag är så dålig så jag går på alla skämt och när jag själv ska försöka hitta på något skämt blir de så att jag själv förstör de genom att skratta mellan varje ord. Hahahaha. 
Hoppas ni alla får en bra början på denna månad.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu