Instagram bilder - idag

Frukost

Hallon och blåbärs smothie

På kupoleeeeen

Hejhej. Sitter nu på kupolen och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Har varit och shoppat med bella från stockholm. Köpte tre tröjor. Käkat lunch på subway och sen fikat på wayens, drack chai latte för första gången, as gott. Tack föd att du tvingade mig bellis, hahahaha. Ha det bra. - R

Till skolan

Hejhej. Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Har sovit hos pappa och beccis inatt. Träffat Wille och Casper. Ska även sova där hela helgen.
Efter skolan så tar jag och syrran bussen tillbaka till Borlänge och går nog på kupolen en liten sväng. Måste köpa en ny skolväska och har även spanat in några tröjor på Gina.
Asså fy, det stinker på bussen, bläää.
Ha en bra dag -R

Skridskor time.

Kär i ett par jeans!!

Har blivit kär i ett par jeans. Dom är så här sjuuuukt snygga, dom passar mega bra till converse, gaahh så snyggt. Passar också bra till en stickad stjärn tröja från tex. hunkydory. Måste ta mig till hollister och köpa ett par.
Kolla liksom hur fint dom sitter på Bianca (http://biancasss.blogg.se).

Wanties

One less lonely girl - That should be me

Fatta vilken dröm liksom, omg skulle dö om de blev jag. 
 
 
 
 

Drömmen om USA!!

Gaahh, ta mig till USA nuuuu!! En dröm som har varat i flera år nu. Tänk er att gå walk of fame, sola på santa monica beach, shoppa i new york osv, en av mina största drömmar. Har tjatat på mamma massor men än inte lykats men jag ska, jag ska komma till usa!! 
 
 
 
 

Gladast i världen

Heej! Är gladast i världen för vi har fått Justin Bieber biljetter, Åhh så glad!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu