Nyårs outfit

 

Högst upp på min "vill ha lista"

 

2014 om 2 dagar

 
Hola. Idag har jag varit hemma hela dagen, busat med killarna och lite så där. När beccis hade slutat kom även Helena, Kajsa och lilla Sofia. Vi åt lite pizza och satt och pratade lite bara. Nu är beccis syster, hennes pojkvän och hans mamma här och dom kommer även sova här inatt.
Imorgon ska vi åka och bowla, fast jag kommer inte att vara med då jag inte tycker de är så kul. Senare på kvällen ska vi hem till familjen Wiren på middag. Sen följer jag nog med mamma hem eftersom jag tror att jag ska vara med henne på nyår hos kusinerna.
Om två dagar börjar ett nytt år, det kommande året ska jag försöka vara frisk och satsa mer på skolan..
 

Shopping

 
Idag mötte jag upp julia på kupolen. Vi gick runt där hela dagen och shoppade på mellandags rean. Är jätte nöjd med sakerna jag fick med mig därifrån. När vi var klara så kom pappa, beccis och lelle och hämtade mig och då åkte vi och handlade och sedan hämtade vi pojkarna så hade varit på bio med sin moster och hennes kille.
Har nyss klämt i mig lite taco gratäng, så gott och nu är jag super mätt.
Ska nu gå och försöka vara lite social med familjen. Puss

Mini Jul

 
Idag har vi en liten mini jul hos pappa. Mys. Öppnade julklappar imorse och snart kommer beccis släkt och då ska vi äta gröt lunch, mysa, små barnen får mer julklappar och lite så där.
De bästa av allt var att de snöade lite imorse, meen de håller typ på at smälta bort nu..
Ha en bra fredag.

Liten bloppis

 
1. Swag by caty oversize t-shirt, 150kr
2. Swag by caty oversize t-shirt, 150kr
3. Swag by caty oversize t-shirt, 150kr
4. T-shirt från H&M, storlek 146/152, 40kr
5. Hollister tygväska, 150kr
 
Vid intresse kan ni maila mig till [email protected] eller kika till rebeccarosen.
Köparen står för eventuell frakt.
 

Julklappar

 
// Canon eos 110D // Tofflor // Justin Bieber CD med korta klipp // VS coconut passion // Högtalare // Gem med siffror // Morgonrock // Recept bok för nutella // Nutella // Pälsväst // + Justin Bieber skal //

Julafton

 
Hade en jätte bra dag igår tillsammans med släkten. Vi åt lunch vid halv två, såg på kalle anka, fikade, tomten kom och de blev paket öppning, körde lite julklapps lekar och åt gröt. Så såg dagen ut igår. Kan visa vad som låg i mina paket i ett annat inlägg. Är iaf sjukt nöjd med vad som fanns där i.
Men de roliga är inte slur än, på fredag ska vi hem till pappa och ha en liten jul där, mys.
Idag ska vi hem till mormor och äta lunch med mina mostrar med familj.
Sitter just nu och lyssnar på Beyonce och tar de lugnt. Hon är så himla braaa.
Ha en fin dag.

God Natt

Haha skeva bilder
 
Nu ska jag sova efter denna långa och roliga dag. Jag är jätte nöjd med dagen, verkligen.
Imorgon kommer de upp massa bilder, men nu ska jag sova eftersom jag är sjukt trött.
Puss och god natt

God Jul



Jul imorgon kompisar

 

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Har varit utanför europa för första gången.

 

Hur har ditt 2013 varit? Väldigt bra måste jag nog säga. Men såklart är de många mindre bra saker som har hänt..

 

Blev du kär i år? Nej

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 24 april. Då jag äntligen fick se justin live, så sjukt och de bästa som har hänt mig!!

 

Vad är din största framgång 2013? Inget, haha

 

Bästa köpet? Min longchamp tror jag

 

Vad spenderade du mest pengar på?  Kläder, skor och väskor

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja de finns nog en hel del

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Legenden, Wake me up, Miss Deciel, #thatpower, Stay, Hela believe albumet, summer paradise och massa andra. 

 

Vem har du umgåts med mest? Julia, Tilde, Linnea och familjen så klart

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej

 

Vart reste du under 2013? Turkiet 

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Tror inte de är något speiellt jag saknar med 2013. 2014 vill jag ha en resa till USA, helst Los Angeles eller New York

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag var med släkten

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja de finns nog en hel del 

 

De bästa nya människorna du träffade? Alla i min klass

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Ha kul, var frisk och bara lev livet

 

 
Detta år har jag alltså varit på två konserter som jag aldrig kommer glömma, glidit runt på min longboard, blivit tonåring, flyttat, varit med världens bästa vänner, varit i turkiet, förlorat en kompis, varit i huvudstaden, börjat på en ny skola och massa annat skoj. Ett underbart år helt enkelt. Hoppas på att 2014 blir ännu bättre!

New Year Clothes

 

Believe

 
Igår så åkte jag och mamma som sagt till borlänge för att kolla på bio. Dock hade vi tänkt gå på kupolen en sväng innan men så blev de ju inte eftersom vi kom dit precis när dom stängde. Men en macka från subway hann vi med iaf.
Filmen var hur som helst jätte bra, åhh min älsklings Justin. Satt med tårar i ögonen under hela filmen.
Imorse vaknade jag runt åtta men låg kvar i sängen en stund tills att de blev dags för julkalendern.
Tänk att de bara är tre dagar kvar nu, sjukt.
Nu måste jag gå och äta frukost så puss på er.

Lov

Bild från stockholm i somras 
 
Hejhej. Äntligen jullov! Först var vi i skolan och pysslade och lite så, sedan gick vi till kyrkan och hade en liten avslutning. Efter de kom syrran och hämtade mig, hon har fått körkort idag!! Stort grattis till henne. Sen åkte vi hem och vi gick direkt till hotellet och åt lunch, sedan hem och klädde granen. Mys.
Nu ska jag snart åka hem till julia för att träffa henne, tilde och kanske linnea, vet ej om hon är där. Och sen när mamma slutat ska vi ju åka till borlänge och kolla på justins film. Alla som har sett den skriver att den är jätte bra men att dom typ grät as mycket, så jag är väl berädd att gråta lite, hahaha.
Hoppas alla får ett bra jullov, puss
 

5 dagar

 
Hejsan. Dom tre senaste dagarna har jag spenderat hemma istället för i skolan. Mår illa och har ont i huvudet. Hur typiskt mig är de inte att alltid har ont någon stans?
Imorgon är de fredag och då får vi lov, yey. Jag och mamma ska åka till borlänge på kvällen och gå på justins nya film. Är sjukt taggad för de, kan seriöst inte sluta kolla på trailern. Så jag får hoppas att jag mår bättre imorgon.
Tänk att de bara är 5 dagar kvar till jul, sjukt vad fort tiden går. 
 

Svält och retuschering

 
En måndad innan showen tränar modellerna minst fyra timmar varje dag och dom får inte äta något annat än grönsaker, frukt och produkter med mycket protein. 
Två veckor innan showen får modellerna inte äta/dricka något annat än vatten och proteindrinkar.
Ett dygn föra showen är de helt förbjudet för dom att äta och dricka någonting. 
 
Hör ni hur jävla sjukt detta är? Dom svälter alltså sig själva för att dom ska kunna framstå som den perfekta människan med den perfekta kroppen. Helt stört.
Jag fattar inte hur ett så kännt klädmärke som riktar sig mot unga tjejer kan göra något sådant. Dom påvärkar så sjukt många unga tjejer att göra något liknande som tillslut kan leda till t.ex anorexia.
De är inte bara så att modellerna svälter sig själva utan på alla foton som läggs ut är dom retuscherade. De vill säga att dom blir photoshopade så dom blir smalare, får finare hud t.ex. 
Modellen Adriana Lima sa "De är jätte bra, man kan gå ner flera kilon på att låta bli att dricka vatten" till brittiska telegraph om deras diet. Alltså hur sjukt? Man undrar ju om hon är seriös, vatten är sjukt viktigt att dricka.
De är dock inte bara victoria's secert som änvänder sig av photoshop och andra hjälpmedel för att man ska "se bättre ut", utan nästan alla bilder du ser från olika reklam jobb, i tidningar etc är retuscherade. Nästan ingen bild du ser runt om dig är 100% äckta. 
 
Källa: Jonna Dahl
 
 
Den här bilden hittade jag igår och det är alltså Miranda Kerr som har retuscheart sig själv innan hon delade med sig av bilden. Att inte ens hon kan vara nöjd över sin kropp och måste retuschera innan hon lägger ut den någonstans. Hon som redan är pinnsmal.
 
 
Ser ni hur dom bara förvandlar en människa till någon varelse som inte finns?! Till någon folk säger att har ett fantastiskt utseende, men sanningen är att denna varslse med fantastiskt utseende inte ens finns. De är bara en vanlig människa som är omvandlad till någon "perfekt".
 
Som sagt är modellbranchen sjuk och att dom har sån makt så dom kan påvärka så många unge tjejers liv och kropp är bara läskigt..
 
 
 
 
 
 

Grattis syster ♥

 
Grattis världens finaste och bästa syster!! Helt stört att du nu är 18 år och myndig. Älskar dig♥

18årskalas

 

Senaste inköp

// Tröja - VILA // Linnea - Bikbok // Kjol - VILA //

Älskade syster ♥

 

Lördagens outfit

// Tröja - VILA // Jeans - Hollister //
 
Här är lite bilder på dagens enkla outfit.
Än så har de inte hänt något idag, men om en stund ska jag och Marielle åka hem till pappa och spendera natten där. Imorgon är de systers "släkt kalas" som står på scemat. Tänk att om 3 dagar blir hon 18 och myndig, de är sjukt läskigt.
Ni får ha en fortsatt bra lördag, puss

Lucia

 
Hejhej.
Idag är de fredag den 13, de vill säga lucia och en otursdag för vissa.
På morgonen var de niorna på skolan som hade lucia tåg eller vad de nu heter. Så alla elever på skolan trängde ihop sig i gymnastik salen, gaanska så trångt. Efter luciat så satt vi en hel lektion och fikade. Sen hade vi träslöjd, lunch, idrott och musik.
När jag kom hem tog jag en kopp tea och satte mig och fixade mina naglar.
Om en stund ska jag och marielle gå upp till hotellet och äta julbord till middag, sjukt gott.
Ha en fin kväll
 
 
 

12 december

 
Hejsan. Dom två senaste dagarna har jag lyckats tagit mig till skolan. De har väl gått bra. Igår innan jag kom till skolan så var jag hos doktorn. Vi satt och pratade men de hjälper ju fan inget, hon sa också att jag skulle ta kontakt med en sjukgymnast, fast man ba hallå de har jag fan redan gjort men de hjälpte inte ett skit. Fick även ta blodprov så vi får väl se vad de får för resutlat. Sen när jag kom tillbaka till skolan hade jag no labb och där hade någon glömt organ i kylskåpet så de hade ruttnat och de stank något så fruktansvärt. Vi fick sitta där i våra jacker så vi kunde ha fönstret uppe och vädra, haha. 
Imorgon är de fredag, sjukt skönt. Börjar dagen med att niorna har lucia som vi ska kolla på och sedan ska vi typ fika. 
 
7dagar, 21h, 51min, 50sek till lov.
11dagar, 17h, 20min, 00sek till jul.

8 december / 2 advent

 WE♥IT bilder

Sjunde

 
Igår åkte jag hem till kusinerna där jag spenderade min natt, mamma var ute med en kompis så då passade jag på att sova där. Idag följde jag med dom till kupolen och där köpte jag en tröja till julafton, ni kanske får se den senare. Sedan åkte vi hem till kusinerna igen och jag och felicia kollade på julkalendern, vad är en jul uten julkalender?
Nu har jag kommit hem igen och vet inte riktigt vad jag ska göra, mamma jobbar och jag är ensam.
Hittar väl på något förhoppningsvis. Puss på er

Julklappstips

 
 

Jullåten som slår alla andra

 
 

2 från turkiet

 

Snön har kommit

Från gymmet
 
Börjar med att säga att jag är ledsen för att jag inte bloggat på flera dager.
Efter skolan i måndags så drog jag och linnea och provade på att träna på gymmet, vi gillade de och ska börja träna där.
Har varit hemma från skolan i tre dagar, de känns inte bra. Allt på grund av min huvudvärk som jag trodde hade gått över efter att jag fick fick glasögonen, men icke. Jag är så himla trött på detta, orkar verkligen inte med de.
Hur som helst, idag har de kommit snö och de är jag superglad över, äntligen lite jul kännslor!! Nu är de endast 19 dagar kvar tills att den efterlängtade julen är här!! Sitter även och lyssnar på min jul lista på spotify. Två veckor i skolan kvar, måste verkligen försöka kämpa dom är få dagarna som är kvar!
Ha en finfin eftermiddag och kväll

Söndagsångest

bilder från dom senaste dagarna
 
Igår så drog jag och pappa till stockholm som sagt. Vi hämtade syster på centralstationen och sedan så gick vi runt på stan och kollade i butiker. Vi åt lunch på kungshallen och sedan kollade vi runt lite mer på stan. Vid halv tre åkte vi till täby centrum och kollade runt där istället. Har lust att köpa upp hela jackie, så sjukt fina saker!!
Köpte ett par hollister mjukisar, ett armband och julklappar. Så nu är alla julklappar fixade och de är så himla skönt, dock är plånboken helt tom.
Idag är de första advent vilket är hur mysigt som helst, de ända som saknas nu är snön. Om 19 dagar får jag lov, om 23 dagar är de jul och 30 är de nyår.
Imorgon är de måndag och skola igen, de suger men nu är de bara några få veckor kvar, hur skönt?
Ha de bra

Atm



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu