Insjödagen

Hejhej. Idag är de insjödagen, som firas med lite saker nere på hujltorget. Ska dit med Ella, Sara, Ida, Kajsa och hanna tror jag. Hängde inte riktigt med på vilka som skulle med men tror de var dom. Sen ikväll ska jag på kräftfest hos kusinerna, årliga traditionen, haha. 
Puss
 

Johnny Bulls

Hejhej. Efter skolan åkte jag, mamma och syster till Borlänge och gick en sväng på kupolen. Köpte ett par Johnny bulls för 900:- på skohuset, så nöjd, dom är så fina. Sen när vi kom hem duschade jag och har precis kollat klart på pll, åhh de är så bra och läskigt. Men nu ska jag ta och sova, god natt

BootCut Jeans - Fall

 
 

På väg till bussen

Red Lips

Hejsan
Onsdagär de idag och har varit i skolan. Först så va vi typ ute och skulla tova något armband, de var jätte tråkigt och dom blev jätte fula. Haha sedan hade vi svenska och en kort rast och svensak igen. Sen så åt vi bara lunch och sen slutade vi, älskar den här veckan för då slutar vi 13 hela veckan. Men nästa så ska vi följa vårat riktiga schema, inte taggad.  Nu ska jag ta något att äta, vi hörs.
Puss puss
 

Tuesday and School

 
Hejsan!!
Ännu en dag med skola. Vi hade typ ute dag och gick till nån sjö typ, där fikade vi och hade lite uppgifter att göra. Sedan gick vi och åt mat och sen slutade vi, rätt skönt. Tog bussen hem och han vara hemma i ca. två timmar innan jag åkte tillbaka till skolan. Denna gången var de dock med mamma och pappa. Hade utvecklings samtal. De gick bra sen så åkte vi och hälsade på gammel farmor och moror. Sen åkte vi hem, åt och nu sitter jag här vid datorn. Ska alldeles snart gå ch duscha och sen ska jag väl kolla på idol och svenska hollywood fruar. Ska bli kul att se hur gunillas fight slutar, hahahaha, sån sjuk människa. 
Ha de bra amigos. 
 

School

Hejhej. Igår kväll var jag hos kusinerna och badade i deras jaccuzzi, så jävla skönt!! Nu sitter jag i skolan och väntar på att matten ska börja. Har fått vårt riktiga schema och fan, orkar inte. Dock har vi två timmars håltimme på torsdag, så de är rätt skönt, men vi slutar ju liksom 16.30, inte taggad..

Glass med syster

Want This

Vill verkligen ha detta!! Så fort jag fått ihop med pengar ska jag köpa något av de, vet bara inte vilket jag prioriterar först, de är typ longchamp väskan och the urban project skorna. Jag vet, man kan tro att de är primeboots, men de är de inte, dom här är lite billigare. Vi får se vad de blir helt enkelt
 

Finfin

Tre skoldagar och nu helg

Bild från i sommras.  
 
Åhh vad jag redan saknar sommaren. 
Skolan idag gick bra, vi hade spanska, engelska, slöjd, idrott och musik, rätt okej dag. Trivs verkligen i den nya skolan! Fast skulle helre ha lite längre sommarlov om jag ska vara ärlig. Men nu är de iaf helg och jag ska inte göra något speciellt. Kanska åker till pappa eller är med nån amigo eller ba tar de chill.

School Bags

 
 

Back to School

Hejsan.
Första skoldagen idag, de gick bra. Trivs i min klass osv. De som är dåligt är att jag fick underskåp, sjukt drygt. Men annars så har dagen gått bra. När vi kom hem så gick jag, ella, tilde och elin till hjultorget och jag köpte ett nyckelband till min skåpnyckel, sjukt rädd att jag ska tappa bort den, haha. Nej men de är nog lungt, händer inte ofta att jag tappar bort saker. Ska nu gå och käka och duscha.
Kramar
 

Summer goes to fall - Chloé Schuterman

 
 

Last summer day

Hejsan. 
Jag åkte till hjultorget som sagt och vi gick in i lite affärer. Bland annat kicks där dom har fått in justins nya parfym the key, åhh den luktar så gott, den vill jag verkligen köpa. Sen åkte vi hem till mig och tog de lungt. Efter de gick vi upp till hotelllet och åt lunch. Satt även och chillade i tornet på hotellet. Sen så stack vi hem till tilde och åkte lite longboard. När mamma hade slutat så åkte jag och mamma till hjultorget och jag hittade en snygg skinn jacka från vero moda för 199 kr. Liksom hur billigt? Sen så åkte vi till leksan och kollade vilken busshållsplats jag ska gå av på imorgon och så köpte vi mat på thaien, gott. 
Nu sitter jag framför datorn och tar de lungt, sen så ska jag kolla på svenska hollywood fruar, asså lungt bästa programmet!! 
Puss

Snabb update

Webcam 
 
Heej. Ska precis göra mig klar och sen ska jag stcika till hjultorget med tilde. Så jag tänkte bara göra en snabb update. Ha en bra dag, puss

Sista dagarna

Tidigare i somras

Heej, idag har jag bara varit hemma. Först så gjorde jag inget speciellt, sen så fixade jag mina tånaglar osv. Efter de tog jag de lungt och åt lunch. Sen tränade jag och sen så har jag kollat på gossip girl och bar atagit de lungt. Nu är de redan kväll och jag ska väl snart gå och lägga mig, måste vänja mig med att lägga mig ganska tidigt eftersom skolan börjar snart. Som sagt, på onsdag drar helvetet igång igen, lite taggad ändå. Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. Ha en bra kväll, kramar

Ny Färgat

God Morgon. 
Igår kväll färgade beccis mitt hår, de blev mycket ljusare osv men de syns inte så bra på bilden åvan. Men är iaf nöjd. Idag åker jag hem till mamma eftersom skolan snart börjar osv. Dock väldigt nervös, börja ny skola, ny klass osv. Är faktiskt mest rädd för hur jag ska komma dit, ska ju åka buss men vet inte riktigt när den går och vart jag ska kliva av ovs, men de löser sig. Vet inte vad jag ska hitta på nu, ska nog bara ta de lungt osv. 
Pusss
 

Varför så snygg?

Asså varför så snygg älskling??
Hur som helst sitter jag nu med en surfplatta och kollar runt lite. Pappa tog hem den från hans jobb och ba "Tycker du borde prova den här becca" och jag tackar ju inte nej. Den heter typ CHIMP TAB och funkar helt okej. Dock funkar ju internet inte så bra här, men just för tillfället funkar de. 
Idag har vi inga större planer, men jag ska färga håret, yey, äntligen!! Hatar min hårfärg just nu så de ska bli skönt att få bort den. Men nu ska jag fortsätta surfa runt på denna, puss
 

Bad Update

Ledsen för dålig uppdatering men internet här hos pappa är sämst och så har jag inte riktigt haft tid osv. Men jag är som sagt hos pappa och har de bra. Julia sov här en natt och dagen efter gick vi på kupolen med tilde, linnea och ella också. Har förresten köpt världens skönaste byxor från H&M, så gaalet sköna. Nu sitter jag iaf vid datorn och bara tar de lungt. Blev as glad för syster skrev at vi hade fått tag på biljetter till macklemore och ryan lewis, yey!! Glaad, tagga se dom 4 oktober, hihi. 
 
 

Stockholm bilder

 

Underbara Stockholm

Heej. Igår kväll kl 20.40 kom hem med tåget från stockholm, vi har haft de jätte bra. Så fort vi kom dit så gick vi till hotellet, Epslanade som ligger ganska precis vid djurgåds bron. Vi lämnade våra väskor och sen gick vi till grönan. Vi var där hela dagen och jag åkte mycket mer än vad jag hade trott, åkte typ allt utom insane, fritfall och eclipse. Asså utsikten från katapulten, vakert. Vi hade dock låst in våra mobiler/kameror i ett skåp så vi kunde inte ta kort när vi åkte. Trodde verkligen inte att jag skulle åka vilda musen och jag fattar verkligen inte att jag gjorde de igen. Första gången jag var på grönan var de första vi åkte vilda musen, tyckte den var så sjuukt läskig så jag vågade knappt åka något annat på den dagen och jag kan säga att den var exakt lika läskig nu, den är så ryckig och läskig, känns verkligen som att den ska spåra ur och att man ska flyga och dö ungefär, haha. Men allt annat jag åkte var roligt. Sen när vi inte orkade nå mer, typ vid tio så gick vi och köpte lite dricka på 7eleven och sedan gick vi till hotellet och tog de bara lungt. Och igår spenderade vi dagen på stan med shopping, hade inte så mycket pengar men spenderade inte heller en ända korna på något, vilket jag ångrar nu, ville ha ett linne från Topshop, men jaja. Fick iaf två trosor av mamma från gilly hicks (dom såldes på hollister). De var kö in på hollister, de stog en kille som jobbar där och släppte in några i taget. Så vi ba ska vi verkligen gå in men sen så gick vi och ställde oss i kön ändå, när vi kom in (efter inte alls många minuter) så var de verkligen inte så mycket folk som man kunde tro. Såg två vakter och jag ba serisöt; har dm vakter? Varför? Men sen så såg vi statsmenistern som var där och handlade med sin dotter och för några år sedan när vi var inne på Zara och handalde så var han där och handlade med sin dotter då också, haha, börjar bli en vana nu. 
Senare idag ska jag åka hem till papi och vara där några nätter. 
De kommer mer bilder från stockholm alldeles snart, måste bar hämta systers kamer. Puss

Mot Stockholm

Hej. Sitter nu på bussen på väg mot huvudstaden. Har åkt ca en timme så de är väl fortfarande två kvar ungefär. Så fort vi kommer fram ska vi på grönalund, yey.

Ny klippt

 
 
 
Hejhej.
Igår kväll så gick jag ut får att träffa tilde. Åkte till hjultorget för att möta upp henne och sedan göra något, men då var de två killar som börja följa efter oss så vi blev typ as rädda och började gå hem mot tilde men dom följde fortfarande efter oss, men efter att ha gått ganska långt så vände dom sån tur va. Så vi va lite hos tilde och sen kom mormor och körde hem mig (vågade inte gå själv hem för var rädd att dom skulle följa efter mig, hahaha). 
Idag har jag iaf varit hos frisören och klippt mig, klippte bara topparna så de syns inte sån stor skillnad, men så skönt att de slitna är borta. 
Imorgon åker jag, syster och mami lite spontant till Stockholm, men blir bara borta en natt och kommer hem på lördag kväll igen. Sjukt drygt för bussen dit går 07.40 imorgon, orkaa. Vi ska nog gå på grönan och shoppa osv.
Men nu ska jag packa, pussss

New case

Detta ska fick jag igår av Ella, hon köpte de i USA till mig, Taack!! De kommer från cellairis

For my birthday

 
1. Canon eos 600D, är i ett stort behov av en kamera
2. Victoria´s secret body mist. Mango temptation, Midnight dare, love spell, sheer love.
3. Ray-ban
4. Primeboots
5. Converse, mina är så trasiga
6. Michael kors väska
7. Nike air max 
8. MacBook air 
9. Pengar
10. Döskalle sjal (ej den på bilden)
11. Regal klocka / Daniel Wellington klocka (ingen av den på bilden)
12. Yankee candle, sötaste ljusen som finns 
13. Hollister mjukis shorts
14. Hollister mjukisbyxor 
 
Här har ni min önskelista mami och papi ;)

+/- skolan börjar

+ Kul att träffa alla kompisar
 
- Skolan är inte rolig 
 
+ Kul att börja en ny skola, med nya människor och nya lärare 
 
- Kommer dock sakna min gamla skola och min gamla klass 
 
- Mycket mer plugg nu i högstadiet
 
- Finns inget mer plus
 
 

Tisdag typ

Hej. Igår var jag på sommarland med mamma, conny, lisa och fredrik. Jag såg random douchebag!! För er som inte vet vem han är så är han typ känd på vine, as skön. 
Snart ska ella komma hit och vi ska göra något, har inte träffat henne sedan vi fick sommarlov skulle jag tro. 
Ha en bra dag.

Och jag sa att jag skulle kunna blogga?

Jag ber om ursäkt, trodde jag skulle hinna blogga lite, men så var de inte. Har iaf haft de bra, myst med wille och casper osv. Vi va till en mysig park i borlänge, grillat, träffat kompisar, varit på 40 års fest och köpt nytt golv till mitt rum osv, kommer bli jätte bra. 
Imorse så gick jag och tilde ut på en spring tur, eller ja PW kan man väl snarare säga. Sen vid tre så åkte vi till kusinerna och träffade mammas kusin som var här just nu, hon bor långt här ifrån (vet inte vart, haha). Sen så har jag inte gjort mycket mer. 
Nu sitter jag och läser lite blobbar och dricker latte, tummen upp. 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu