Bilder från USA besök

Dag 1: Vi gjorde inte så mycklet förutom att chilla runt lite så har typ ingen bild från det
Dag 2: Vi åkte först till gun och sen till hjultrget, sen va vi till hotellet och käka lunch sen åkte vi runt lite i mockfjärd och så. Sen åkte vi till våra släcktingar i Svärdsjö och hällsade på dom.
Dag 3: Vi chillade först på dagen och sen åkte vi till våra kusiner och var där och grillde korv och lite sånt chill.
Dag 4: Vi åkte först till rättvik och gick upp i vida blick, sen åkte vi och åt lunch på big street i rättvik. Sen åkte vi mot nusnäs och gick på dalahästtillvärkningen. Vi åkte sen till nån liten mysig sak, haha. Sen åkte vi till mora och åt glass nere vid vattnet. Efter det åkte vi hem till Bea och grillade där och hade det MYSIGT, juste jag badade också i det 15 grader varma vattnet...;)
Dag 5: Vi åkte till våra släcktingar i Avesta och hällsade på där. Dom hade även en pool som jag, Tilde, Simon och Jacob badade i. Sen åkte vi och käkade på kupolen och efter det åkte vi hem till mammas kusin Anna som fyllder år och sen tillbringade vi resten av kvällen hos Bea framför tv eftersom det var OS invigning.
Dag 6: Vi gick upp ganska tidigt för att åka och vinka av dom på tåget. Dom åkte till Stockholm för att tillbringa sina två sista dagar där. Tråkigt att säga hejdå men vi får hoppas att vi ses snart igen!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu